«Όταν κάνουμε λέει σχέδια ο Θεός γελάει...» - Συντετριμμένη η Κέλλυ Κελεκίδου με τον θάνατο του πεθερού της

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του Νίκου Κουρκούλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μία θλιβερή είδηση για τον Νίκο Κουρκούλη και την οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του τραγουδιστή (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση και τα θερμά συλλυπητήρια).

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε η Κέλλυ Κελεκίδου σε ρεπόρτερ της εκπομπής Super Kατερίνα και προβλήθηκαν την Τρίτη 5/12 έδειξε τη θλίψη της, καθώς τόνισε, πως κάποια πράγματα είναι θέλημα θεού να συμβούν.

Η τραγουδίστρια επίσης, αποκάλυψε, πως ο πεθερός της, που δεν είναι πια στη ζωή αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας με την ίδια να μην θέλει να αναφερθεί περισσότερο σε αυτή τη στενάχωρη είδηση.

Οι δηλώσεις της Κέλλυς Κελεκίδου για την απώλεια του πεθερού της

«Κοίταξε, όταν κάνουμε λέει σχέδια ο Θεός γελάει. Είναι ένα γεγονός, που νομίζω, ό,τι και να πούμε, τα λόγια είναι περιττά, αλλά αυτά έχει η ζωή, ήταν άρρωστος», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η απώλεια γονιών της

«Εγώ είμαι ένα άτομο, που έχω περάσει μέσα στην οικογένεια μου πολλά προβλήματα υγείας. Έχω χάσει τη μητέρα μου σε πολύ μικρή ηλικία. Όταν νόσησε η μαμά μου ήταν 42 χρονών, και 49 ετών είχε πεθάνει, οπότε μπορώ να σου πω, ότι έγινα και πάρα πολύ γρήγορα μαμά, γιατί είχα και την αδερφή μου, που ήταν 13 ετών, και στην πορεία έχασα και τον πατέρα μου, πριν από 4 χρόνια.

Νομίζω, ότι πάντα στη ζωή μας θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία, κι εκείνη την ώρα με ένα μαγικό ραβδάκι, που σου στέλνει ο Θεός από πάνω και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις και να δεις, ότι στο δρόμο σου, ότι υπάρχουνε και πολύ καλές στιγμές, αλλά θα υπάρχουνε και καλύτερες μέρες. Πονάει σαφέστατα και η απουσία, πονάει και να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει.

Όταν έχω παιδιά μου, παίρνω φως, παίρνω δύναμη. Και τα δύο παιδιά μου έχουν καλλιτεχνική φύση , αλλά αφήνω να βρουν μόνα τους τα πατήματά τους», είχε πει η Κέλλυ Κελεκίδου στο "Super Κατερίνα".