«Δεν καταλαβαίνω, γιατί έχουμε το δικαίωμα ως δημοσιογράφοι να...» - "Κόλαφος" ο Άρης Καβατζίκης για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Το σχόλιο όλο νόημα της Δανάης Μπάρκα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από χθες, παρακολουθούμε δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για ένα νέο έρωτα στη ζωή του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, με μία παρουσιάστρια. Δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, ανέφεραν, ως νέα σύντροφο του καλλιτέχνη, τη δημοφιλή οικοδέσποινα της εκπομπής, "Χαμογέλα και πάλι", Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δυο τους με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέψευσαν αυτές τις φήμες (δείτε εδώ την ανάρτηση του ηθοποιού). Σιγά σιγά μετά από αυτό το περιστατικό, πολλές εκπομπές έκαναν ρεπορτάζ και μίλαγαν για το γεγονός, παίρνοντας θέση υπεράσπισης για τους δύο ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να προστατεύσουν από όλο αυτό την οικογένειά τους και τα παιδιά τους (δείτε εδώ την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα).

Κάτι αντίστοιχο, έκανε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, όπου συμμετέχει, σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Ο δημοσιογράφος έδειξε έντονα τη δυσαρέσκειά του και έγινε έξαλλος με τα δημοσιεύματα.

Έξαλλος ο Άρης Καβατζίκης με τις φήμες για τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Ας πούμε, ότι ο Γιάννης Στάνκογλου προσπάθησε να φτιάξει κάτι καινούργιο στη ζωή του μετά από το χωρισμό του, και ότι όντως είναι με μια παρουσιάστρια, και είναι στα πρώτα βήματα και προσπαθούν να χτίσουν κάτι καινούργιο. Δεν καταλαβαίνω, γιατί έχουμε το δικαίωμα ως δημοσιογράφοι να το βγάλουμε αυτό στη φόρα; Σε ποιον έκανε καλό τώρα, ότι μάθαμε, ότι μπορεί να έπαιξε κάτι στη ζωή του Γιάννη; Έκανε σε κάποιον καλό; Είμαι κάθετος σε αυτό.

Βγήκαν 2-3 άνθρωποι χθες και είπαν "το ξέραμε Γιάννη μου, το ξέραμε ότι υπάρχει μια παρουσιάστρια". Άρχισαν μετά οι παρουσιάστριες να λένε ότι "δεν είμαι εγώ". Αυτό τώρα ωφέλησε κάποιον, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά και από τις δύο πλευρές; Δηλαδή, για να κάνουμε την προσωπική μας μόστρα... Όλοι το ξέρουν στην δημοσιογραφική πιάτσα και δεν το λένε, για να τους προφυλάσσουν;

Είναι άβολο όλο αυτό. Τι να κάνουμε; Να βγούμε κι εμείς να πούμε κι εμείς τα ξέραμε; Δανάη μου, αλήθεια τώρα, πόσες σχέσεις μαθαίνουμε καθημερινά; Έχουμε βγει να πούμε τίποτα εδώ; Είναι ακριβώς έτσι, όπως το ακούτε. Μπορεί να είναι στα πρώτα βήματα, ή μπορεί να προσπάθησαν κάτι και να μην βγήκε, ο Γιάννης και ο οποιοσδήποτε Γιάννης, γιατί πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος ρε παιδιά; Εγώ δέχτηκα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα για το ποια είναι η παρουσιάστρια», σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος στη διάρκεια της εκπομπής.

«Όλοι έχουμε διαψεύσει φήμες, που τελικά ίσχυαν...», είπε με τη σειρά της η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα.