«Εκεί το βουλώνουμε! Είμαστε η χώρα της υποκρισίας» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου

«Είναι μια φήμη που υπήρχε και την είχα ακούσει και εγώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί από τη Δευτέρα 4/12 το όνομα του Γιάννη Στάνκογλου και πιο συγκεκριμένα η προσωπική του ζωή, καθώς λέγεται, πως ο ηθοποιός μετά το διαζύγιο έφτιαξε ξανά τη ζωή του και συγκεκριμένα με γνωστή παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η είδηση πήρε έκταση, καθώς κυκλοφόρησε εξώφυλλο με γνωστή παρουσιάστρια να είναι η φερόμενη σχέση του ηθοποιού. Με τη σειρά του λοιπόν, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε οργισμένος σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί (δείτε εδώ)

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μέσα από το Πρωινό την Τρίτη 5/12 με τον παρουσιαστή να είναι έντονος με όσους συνεχίζουν να μιλάνε για τη τη ''νέα σχέση της ελληνικής showbiz'' δεδομένου, ότι ο ηθοποιός διέψευσε τα πάντα.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση Γιάννη Στάνκογλου

«Ένας κακός χαμός γίνεται, δε μπορείς να ηρεμήσεις σε αυτή τη χώρα και το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Η υποκρισία. Τρελαίνομαι με την υποκρισία, τρελαίνομαι με την υποκρισία. Υπάρχουν σήμερα εφημερίδες ή και site που λένε για ένα περιβόητο ζευγάρι.

Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Το έχω ακούσει κι εγώ και γι’ αυτό είπα χθες ότι το έχω ακούσει ότι καιρό υπάρχει το ζευγάρι αυτό. Οφείλω να πιστέψω τους πρωταγωνιστές. Τον ένα, που βγήκε και είπε ότι δεν ισχύει. Βγήκε και είπε ο Γιάννης Στάνκογλου και καλά έκανε ο άνθρωπος, ότι δεν ισχύει η σχέση και καλά έκανε, γιατί έχει και παιδιά και λέει δεν έχω σχέση με καμία παρουσιάστρια. Μπράβο στον κύριο Στάνκογλου και μπράβο και στη Σταματίνα που βγήκε σήμερα και το ανασκεύασε.

Το θέμα είναι, ότι είμαστε η χώρα της υποκρισίας. Το ότι σήμερα υπάρχουν δύο εφημερίδες που έχουν πρωτοσέλιδο το νέο ζευγάρι της πόλης και λένε πότε γνωρίστηκαν, πότε τα έφτιαξαν κλπ. Αυτό δεν διαβάζουν εφημερίδα οι άνθρωποι ;Εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδα; Άντε εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει, με τις εφημερίδες τι γίνεται;

Άρα όταν βγαίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και λέει δεν έχω σχέση με παρουσιάστρια εκεί το πράγμα τελειώνει, βάζεις τελεία, άρα είναι δικαίωμα του καλά κάνει και εκεί το βουλώνουμε όλοι και τελειώνει η ιστορία εκεί. Είναι μια φήμη που υπήρχε και την είχα ακούσει και εγώ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Χρηστίδου - Στάνκογλου - Λιάγκας

Η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day του ALPHA. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα, άφησε διάφορα υπονοούμενα πως είναι συνάδελφος της η οποία επίσης έχει μεγάλα παιδιά. Όλες οι εκπομπές σχολίασαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως όλη η showbiz γνωρίζει την συγκεκριμένη σχέση.

Σήμερα Τρίτη 5/12 η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, καθώς ο Γιάννης Στάνκογλου επικοινώνησε μαζί της και θέλησε να της ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη συνέχει το λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου και είπε: «Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι μια είδηση που γνωρίζω μόνο εγώ. Επίσης, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου χώρισε και βγήκε να το πει τώρα... δεν σημαίνει ότι αφαιρεί κάτι από την είδηση. Θα βγει να μιλήσει όποτε θέλει ο ίδιος».

Η εφημερίδα Espresso μάλιστα με δημοσίευμα της, αποκάλυψε το όνομα και το πρόσωπο της παρουσιάστριας - δείτε την εδώ.