«Το παιδί είναι...» - Οι σπάνιες αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για το γιο του και την ομοιότητά τους

Δε μιλάει συχνά για την οικογένειά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το παιδί είναι...» - Οι σπάνιες αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για το γιο του και την ομοιότητά τους

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 5/12 με τον γνωστό σεφ να μιλάει μεταξύ άλλων για την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει.

Γενικότερα, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν νιώθει άνετα να μιλάει για την προσωπική του ζωή, καθώς η σχέση του και η εγκυμοσύνη της συντρόφου του είναι κάτι, που είχαν διαφυλαχτεί ιδιαίτερα από τον σεφ (δείτε εδώ πότε έγινε η ''μυστική'' βάφτιση).

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο Ιωαννίδης έκανε την υπέρβαση και αναφέρθηκε - τόσο όσο - στην ύπαρξη του γιού στη ζωή, δηλώνοντας ανοιχτά με πλατύ χαμόγελο, πως η πατρότητα τον γεμίζει και το παιδί του είναι ''έρωτας''.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον γιο του

«Εξαιρετική είναι η καθημερινότητα, το παιδί είναι αγάπη, είναι έρωτας! Υπάρχει μεγαλύτερη επικοινωνία, έχει μεγαλώσει, είναι αρκετά ζωηρός και περνάμε πολύ όμορφα. Δε θέλω να το πω, αλλά νομίζω έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον μπαμπά», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Η εξομολόγηση για την μητέρα του παιδιού του

«Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια.

Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο.

Εγώ θα έλεγα στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: “Παιδί μου, γίνε ότι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στο The 2night show.