Το επόμενο βήμα στη σχέση Βασίλη Μπισμπίκη & Δέσποινας Βανδή - Η γνωριμία των γιων τους και οι σχέσεις των δύο αγοριών

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
bisbikis.vasilis - Instagram - NDP
bisbikis.vasilis - Instagram - NDP

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη ραδιοφωνική εκπομπή, My Radio 104,6 με αφορμή την επίσκεψή της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ''Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ''.

Απόσπασμα από όσα είπε η τραγουδίστρια προβλήθηκε την Τρίτη 5/12 στην εκπομπή Ελένη με τη Δέσποινα Βανδή να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και στους γιους, που έχει αποκτήσει ο καθένας από το γάμο του.

Όπως έκανε γνωστό, η Βανδή ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης και ο γιος του ηθοποιού, Μιχάλης Μπισμπίκης έχουν γνωριστεί και μάλιστα υπάρχουν στιγμές, που τα δύο αγόρια περνάνε χρόνο μαζί με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να παρακολουθούν τις συζητήσεις τους με απορία (δείτε εδώ το σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδου για τον γιο του Μπισμπίκη).

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για τις σχέσεις των παιδιών της με του Βασίλη Μπισμπίκη

«Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε «Έχεις καταλάβει τι λένε; Ποια γλώσσα μιλάνε;». Όχι, δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή και αυτό σε αστείο. Το τι μπορεί να μου έχουν μάθει τα παιδιά...

Και φαντάσου, ότι είμαστε στον κόσμο της μουσικής είμαστε πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά και όλα αυτά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η πρώτη συνέντευξη της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της, τόσο την επαγγελματικά όσο και την προσωπική. Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά το διαζύγιο της άλλαξε σελίδα στη ζωή της και πιο ανανεωμένη από ποτέ κατάφερε να ανοίξει το μαγαζί των ονείρων της. Πρόκειται για ένα καφέ που έχει ξεχωρίσει, καθώς έχει τουαλέτα και για non binary.

Η επιχειρηματίας λοιπόν, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Γειά σου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Όπως εξομολογήθηκε, ο γιος της είναι η μεγαλύτερη και κύρια προτεραιότητα της.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος», ανέφερε αρχικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ενώ συνέχισε για το νέο της επαγγελματικό βήμα: «Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια non binary τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε.

Σχετικά με το γιο της Μιχάλη Μπισμπίκη και την αγάπη που παίρνει από τους γονείς του, εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί».

Όταν στο τέλος ρωτήθηκε για τα όσα γράφονται για την ίδια, λόγω του διαζυγίου της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δήλωσε στην εκπομπή Γειά σου: «Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου».

Δείτε επίσης: Στον ίδιο χώρο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πρώην του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη