«Σε μια παράσταση την μητέρα μου την πήρε ο ύπνος...» - Η εξομολόγηση του Μιχαήλ Ταμπακάκη για την υποκριτική και τον έρωτα

 «Ο έρωτας είναι δύσκολος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην εκομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 5/12. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία του στην υποκριτική, τον έρωτα αλλά και τα social media.

Όλα όσα είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

«Όταν πέρασα στη σχολή υποκριτικής και ξεκίνησα να δουλεύω οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Η πρώτη μου παράσταση ήταν μεταμεσονύκτια και οι γονείς μου έρχονταν συνέχεια να με στηρίξουν, σε μια από αυτές την μητέρα μου την πήρε ο ύπνος» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο Έρωτας είναι δύσκολος. Δεν μπορείς να ερωτευτείς πάρα πολλές φορές στη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις αρκετές σχέσεις, μπορείς να αγαπήσεις αλλά δεν έιναι πολλές οι φορές που θα ερωτευτείς. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ πολύ. Στον έρωτα με χάνετε, οριακά είμαι μη λειτουργικός. Είναι κάτι που σε ξεπερνάει δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Είμαι γενικά πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν επικοινωνώ κάτι αν ο άλλος δεν είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Δεν έχω μάθει να ανοίγομαι» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Minimal με φυτά σε κάθε γωνία του σπιτιού - Το αξιοζήλευτο σαλόνι του Μιχαήλ Ταμπακάκη

«Στα social media βλέπω και το ωραίο του πράγματος και το κακό, περνάω από διάφορα στάδια. Με ενοχλεί όταν κάτσω για πολλή ώρα ή και να βλέπω κόσμο να κάνει το ίδιο. Μου τυχαίνει να με ενοχλούν πράγματα σε μένα ή να με ενοχλεί κάτι στον άλλον που καταλαβαίνω ότι απλά δεν αναγνωρίζω κάτι δικό μου. Υπάρχει όλο αυτο το φιλτράρισμα. Με τα φίλτρα στα social media είναι σα να μην αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε και να θέλουμε λίγο να το αλλοιώσουμε για να το φέρουμε σε κάτι άλλο ιδεατό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας» είπε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η χειρότερη σκηνή του στο Μαύρο Ρόδο

Σε συνέντευξη που είχε παρασωρήσει στο Night Out είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό», παραδέχτηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Και μιλώντας για την κριτική που ασκεί στον εαυτό του, εξομολογήθηκε: «Κρίνω τον εαυτό μου, όσo δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το εάν στο Μαύρο Ρόδο υπάρχει κάποια σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος, αποκάλυψε πως δεν ήταν και τόσο κοντά στον ρόλο του "Πέτρου" η σκηνή με το πρώτο φιλί στην "Ελισάβετ": «Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό», ανέφερε δηλαδή.