«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια...» - Τα τρυφερά λόγια της Ευγενίας Μανωλίδου για το σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη

«Εγώ σίγουρα, τον θαυμάζω πάρα πολύ...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ευγενία Μανωλίδου, και ο δημοφιλής πολιτικός, Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και η σχέση τους και ο γάμος του μετράει πολλά χρόνια, οι δυο τους προσπαθούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό, αφού είναι και πολύ προβεβλημένα πρόσωπα (δείτε εδώ τι είχε πει το ζευγάρι την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στο YOU).

Παρόλο, όμως την ιδιωτικότητα, που κρατάνε στη μεταξύ τους σχέση, δε χάνουν την ευκαιρία να μιλάνε και οι δύο με πολύ τρυφερά και γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον. Αυτό έκανε κι η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, κατά τη διάρκεια σπάνιας βραδινής της εμφάνισης.

Η γλυκιά εξομολόγηση της Ευγενίας Μανωλίδου για το σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια τον μαθαίνεις πολύ καλά, οπότε νομίζω, ότι το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον, αλλά και για τα κοινά μας χαρακτηριστικά μας έχει κρατήσει ενωμένους. Έχουμε καταφέρει να βρούμε τις λαβές και να χειριζόμαστε ο ένας τον άλλο και έτσι είμαστε μαζί και αγαπημένοι, εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ σίγουρα, τον θαυμάζω πάρα πολύ, έχει καταφέρει πολλά στη ζωή του ολομόναχος και του εύχομαι να καταφέρει και ακόμα περισσότερα. Έχω αγαπήσει πολύ μέσω της Ελληνικής αγωγής τον ελληνικό πολιτισμό», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Οι παλαιότερες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, είχε βρεθεί πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα ανοιχτά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο πολιτικός μίλησε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, η οποία έχει "παγώσει" εδώ και χρόνια, ενώ απάντησε και για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς, τα οποία στόχο έχουν να βλάψουν την σχέση τους και την οικογένειά τους γενικότερα, δημιουργώντας προβλήματα ανάμεσά τους.

«Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι πάντα, δεν θέλει. Εγώ την συμβουλεύω να κάνει ότι της αρέσει», είπε αρχικά για εκείνη και εξήγησε πως από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την εταιρεία του, έχει διαπρέψει. Ο παρουσιαστής τότε τον ρώτησε εάν τα χρήματα που βγάζει είναι δικά της, με τον Άδωνι να εξηγεί πως παίρνει κανονικά μισθό και τα χρήματα πηγαίνουν στην εταιρεία.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την κρίση στον γάμο τους και τους ξυλοδαρμούς: «Την τελευταία φορά που μας συνέβη, είχε και λίγο πλάκα. Ήμουν σε ένα τραπέζι και μου στέλνει το γραφείο τύπου το σχετικό δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα "έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα", και καθόμασταν με την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν μόνο με αυτό.

Όλα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν και μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου - ποιος ξέρει κι αυτή τι τράβηξε, της ζητώ συγγνώμη - και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε (δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει). Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, Δεν έβλαψε τη σχέση μου με την Ευγενία προφανώς, αλλά είναι αηδιαστικό».