«Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά...» - Η δημόσια τοποθέτηση της Άννας Φόνσου σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, βάζουν ρυτίδες...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει, τον τελευταίο καιρό, το νέο νομοσχέδιο, που αναμένεται να περάσει προς ψήφιση στη Βουλή σχετικά με το γάμο ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια. Αναλυτικότερα, προβλέπεται, πως η καινούργια νομοθεσία πρόκειται να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να υιοθετούν παιδιά (δείτε εδώ τι είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα η Εύη Βατίδου).

Στο εν λόγω θέμα πήρε θέση και η σπουδαία και αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Φόνσου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Η δημόσια τοποθέτηση της Άννας Φόνσου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τη δυνατότητά τους στην τεκνοθεσία

«Δεν θα μπορούσα να παίζω σε καθημερινό σίριαλ, θα έπρεπε να κλείσω το Σπίτι του Ηθοποιού. Οι ηθοποιοί πρέπει να περιορίσουν να κάνουν διαφημίσεις, σίριαλ και θέατρο μαζί, για να αφήσουν κι άλλους ηθοποιούς να δουλέψουν. Θα έκανα καταγγελία αν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν γίνεται να "πεθαίνουν" τους ηθοποιούς, για να τους βάζουν σε όλα τα σίριαλ», ανέφερε για το χώρο της υποκριτικής.

Επίσης, συμπλήρωσε σχετικά με τις καταγγελίες στο θέατρο, «Στην εποχή μας δεν είχαμε Metoo, αν σε φλέρταραν και έκαναν μία χειρονομία και δεν ήθελες δεν επέμεναν. Δεν υπήρχε να μπω στο αυτοκίνητο κάποιου πρωταγωνιστή, χωρίς να το θέλω και να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει. Κατ' αρχήν δεν θα έμπαινα».

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, βάζουν ρυτίδες στις μικρές, γιατί εμείς δεν έχουμε followers. Αυτό ρωτάνε οι επιχειρηματίες, πόσοι σε ακολουθούν. Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Η Αλίκη ήταν αδερφή μου, μου είχε προτείνει να παίξουμε μαζί. Μου πρότεινε να παίξω ένα χρόνο μόνη μου στο θέατρο Αλίκη», πρόσθεσε για το χώρο της υποκριτικής και για την κατάσταση, που επικρατεί.

«Δεν με ενδιαφέρει, εάν παντρευτούν ή κάνουν τελετή. Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι, ότι έχουν τη δυνατότητα την οικονομική, να τα μεγαλώσουν καλά, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο, εάν πουν κάτι τέτοιο, κάποιες κακίες; Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω», είπε για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.