«Στο τέλος θα παντρεύονται μόνο οι γκέι...» - Το σχόλιο της Εύης Βατίδου σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Γνωρίστηκα με τον Αλέξη μέσω μίας υπόθεσης...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μία θύελλα αντιδράσεων, που έχει προκληθεί σχετικά με το νέο νομοσχέδιο, το οποίο σύντομα πρόκειται να περάσει από τη Βουλή προς ψήφιση, για το γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια. Πιο αναλυτικά, η νέα νομοθεσία, πρόκειται να δίνει τη δυνατότητα και τεκνοθεσίας σε αυτούς τους ανθρώπους (δείτε εδώ την τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα). Τη δική της θέση πήρε στο εν λόγω ζήτημα, το γνωστό μοντέλο, Εύη Βατίδου, σε δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της, με τον πρώην σύζυγό της και πολύ επιτυχημένο ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, αλλά και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για το γάμο των ομοφυλόφιλων

«Τελικά, θα παντρεύονται μόνο οι γκέι, οι ομοφυλόφιλοι, ΛΟΑΤΚΙ στο τέλος έτσι, όπως το πάμε, δε θα παντρεύονται ετερόφυλοι. Σωστό είναι γενικότερα στο γάμο να υπάρχει μία ξεκαθάριση του θέματος, και από πριν το γάμο, δηλαδή το προγαμιαίο συμβόλαιο. Κατά τη γνώμη μου, είναι επίσης σωστότατο και τα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν το δικαίωμα στον γάμο.

Στο θέμα υιοθεσίας, δεν είμαι σύμφωνη, και το έχω δηλώσει. Η γνώμη μου είναι, ότι πρέπει να υπάρχει και μία μαμά. Αλλά κανένας δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα από κάποιον να κάνει ένα δικό του παιδί, επειδή έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Πολλές γυναίκες μπορεί να δέχονταν να κάνουν ένα παιδί έτσι, επειδή έχουν μείνει μόνες τους, ή επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσουν μόνες τους», είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο για το νέο νομοσχέδιο, που πρόκειται να έρθει σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή.

«Γνωρίστηκα με τον Αλέξη μέσω μίας υπόθεσης, που είχα αντίστοιχη με αυτή που μου συνέβη πρόσφατα, ένα συμβάν, μία επίθεση που δέχτηκα (δείτε τι είχε πάθει πρόσφατα). Δεν είναι σωστό να εκμαιεύουμε συναισθήματα, γιατί δεν είναι σωστό να βγάζετε συμπεράσματα, που δεν τα έχουμε εμείς. Δεν ξέρω αν είναι καψούρης, αυτός άλλα μας δήλωσε. Και να ήταν θα το παραδεχόταν, με δουλεύεις; Μπορεί να μην ζούμε μαζί, αλλά όταν κάνουμε τα οικογενειακά μας μαζί, είμαστε μαζί. Βέβαια, ο Αλέξης δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ», σχολίασε για την προσωπική της, επίσης.