«Δεν παρεξηγηθήκαμε, το στήσαμε οι δυο μας επειδή βαριόμασταν…» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Νίκου Βαμβακούλα για το "I'm Celebrity"

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο παιχνίδι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν παρεξηγηθήκαμε, το στήσαμε οι δυο μας επειδή βαριόμασταν…» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Νίκου Βαμβακούλα για το

Καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 5/12, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετείχε στο ριάλιτ επιβίωσης I'm Celebrity Get Me Out Of Here (δείτε εδώ τα highlights 29/11). O βετεράνος ποδοσφαιριστής, μίλησε για τη συμβίωση με τους πάικτες ενώ αποκάλυψε ότι η παρεξήγηση με τον Ογκουνσότο δεν ήταν αληθινή.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του ριάλιτ επιβίωσης έχουν ολοκληρωθεί και οι πάικτες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο δεν έχουμε δει ακόμη ποιος τελικά θα έιναι ο μεγάλος νικητής παρά το γεγονός ότι έχει ανακηρυχθεί ήδη όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα (δείτε εδώ το μεγάλο spoiler).

Η αποκάλυψη του Νίκου Βαμβακούλα για το "I'm Celebrity"

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο παιχνίδι. Η μόνη δυσκολία εκεί που ήμασταν στην ζούγκλα δεν είχαμε φαγητό. Εγώ έχασα οκτώ με εννέα κιλά μέσα στο παιχνίδι. Τρώγαμε ρύζι και φακές».

«Δεν με στεναχώρησε κανείς είναι ένα παιχνίδι. Κάνανε κάποια πράγματα που εγώ τα περίμενα και εγώ μπορεί να το έκανα στην πορεία. Όταν μπήκα δεν ήξερα κανέναν, οι άλλοι ξέρανε, είχαν προσωπικές σχέσεις. Εμένα με ξέρανε, τέτοια φάτσα δεν νομίζω ότι μπορείς να την ξεχάσεις. Αν ήταν 3-4 ποδοσφαιριστές δικοί μου θα τους ψήφιζα. Ήμουν ο εύκολος στόχος αλλά έχω μεγάλο πείσμα. Τους είχα πει όσο με ψηφίζετε τόσο θα επιστρέφω».

«Δεν παρεξηγηθήκαμε, έτσι ήταν, έτσι έπρεπε να κάνουμε. Το φτιάξαμε οι δυο μας γιατί δεν περνούσαν οι ώρες και δεν κάναμε τίποτα. Το στήσαμε οι δυο μας επειδή βαριόμασταν…» ανέφερε για την παρεξήγηση με τον Ογκουνσότο

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Το πρωί της Δευτέρας 4/12, στην εκπομπή Breakfast@star, ο Γιώργος Λιανό, ανέφερε σχετικά με το ριάλιτι: «Με την Καλομοίρα συνεργαστήκαμε πολύ καλά, είναι καλό παιδί. Είναι ό,τι θες για έναν συνεργάτη. Δεν πετάμε στα ουράνια με τις επιδόσεις του Celebrity στην τηλεθέαση. Ξέραμε ότι είχε ένα ρίσκο. Από την άλλη στο εξωτερικό σκίζει. Το Celebrity θέλει τριβή με τον κόσμο.» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Και τα πρωινά πάνε χαλιά, αλλά μετά τσιμπάνε καμιά μονάδα με τους τσαμπουκάδες. Εγώ πάω εκεί, παρουσιάσω το προϊόν και ευτυχώς είμαι έξω από τη συζήτηση για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο κόπος παραμένει ο ίδιος, ανεξαρτήτως της τηλεθέασης»

«Θα δούμε από Ιανουάριο το Survivor. Η Ατζουν έχει γίνει CSI, έχουν κολλήσει παντού φωτογραφίες των υποψηφίων. Θα δούμε μαχητές και διάσημους. Δεν ξέρω αν θα δούμε και παλιούς παίκτες» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: