«Δεν το θέλω αυτό ρε φίλε! Μακριά από εμένα...» - Έντονη η Ναταλία Γερμανού στην σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξή της στο Mega

«Να μου λένε εδώ ήσουν φάουλ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν το θέλω αυτό ρε φίλε! Μακριά από εμένα...» - Έντονη η Ναταλία Γερμανού στην σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξή της στο Mega

Η Ναταλία Γερμανού μπορεί να παίρνει με χαρά πολύ πετυχημένες συνεντεύξεις, ωστόσο η ίδια ως πρόσωπο της τηλεόρασης δεν αγαπάει να βρίσκεται στη θέση του συνεντευξιαζόμενου μιλώντας για την καριέρα της στο χώρο.

Την Τρίτη 5/12 η Ναταλία Γερμανού κάνει την ανατροπή και παραχωρεί μια σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Νight Out, με απόσπασμα της προβάλλεται λίγο νωρίτερα στο Πάμε Δανάη.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πορεία, που έχει χαράξει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης εξηγώντας γιατί δεν της άρεσε ποτέ να της ''χαϊδεύουν'' τα αυτιά (δείτε εδώ γιατί η Γερμανού είναι αναντικατάστατη).

Η σπάνια εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού για την καριέρα της

«Απέφυγα από την πρώτη ημέρα, που μπήκα στην τηλεόραση το 1992 μέχρι τώρα, που έχουμε 2023-24 απέφυγα, όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα ρε φίλε, δεν το θέλω. Θέλω γύρω μου ανθρώπους, που να μου λένε εδώ ήσουν φάουλ, αυτό ήταν λάθος, ήσουν κακοντυμένη, το είπες λάθος, λάθος προσέγγιση σε αυτό το θέμα Ναταλία, κακή συνέντευξη αυτή Ναταλία, αμήχανη ήσουν εκεί Ναταλία. Ακριβώς επειδή με αγαπάνε, μου επισημαίνουν τα λάθη μου.

Φαίνεται πότε κάποιος σε προσεγγίζει με διάθεση να σου πει: ''Πόσο ωραία τα λες'', μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στο χώρο, που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Οι άντρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Αν και η ίδια έχει υμνήσει τον έρωτα πολλές φορές γράφοντας τεράστια σουξέ, στην προσωπική της ζωή, μάλλον έχει επιλέξει να μην τον έχει ανάγκη μόνιμα στο πλευρό της. Η Ναταλία Γερμανού έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “After dark” του Θέμη Γεωργαντά: “Ερωτεύομαι πιο δύσκολα πια, αλλά αγαπάω πιο εύκολα” και έχει παραδεχτεί ορισμένους από τους επώνυμους έρωτες που πέρασαν από την ζωή της.

Σε όσους δεν έχει αναφερθεί, καθότι και κρυψίνους αλλά και “καμένη” από αναληθή δημοσιεύματα, εμείς θα της αφιερώσουμε ως δικό της Secret Song το “Μυστικέ μου έρωτα” και θα κάνουμε ένα throwback στην ζωή της.
Μυστικοί και φανεροί έρωτες που έζησε.

Ναταλία Γερμανού Πέτρος Ίμβριος

Οι τουιτεράδες λατρεύουν τις αλήθειες της Ναταλίας Γερμανού που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό. Έγραφε τις προάλλες: “Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα. Η γκρίνια σκοτώνει τον έρωτα. Ρε συ έρωτα, ζήσε και λίγο!”. Η παρουσιάστρια του ALPHA έχει ζήσει και χορτάσει τον έρωτα, αν και έχει χρεωθεί και πολλούς συντρόφους χωρίς λόγο.

Οι άντρες που... χρέωσαν στην Ναταλία Γερμανού

Μεταξύ αυτών τον Δημήτρη Ράπτη, παίκτη στο ριάλιτι BAR του MEGA. Οι φήμες της εποχής ήθελαν τη Ναταλία σε ερωτική σχέση με τον νεαρό γαλανομάτη παίκτη, ενισχύθηκαν δε παραπάνω, όταν εκείνη του έγραψε τραγούδια για τον πρώτο του δίσκο και την πρώτη του και μοναδική απόπειρα να γίνει τραγουδιστής.

Και επειδή τα ριάλιτι ήταν τότε της μόδας, τα media είχαν βρει πρόσφορο έδαφος για να προσάψουν ακόμα μία σχέση στη Ναταλία. Αυτήν τη φορά, ήταν ο νικητής του Fame Story 3, Περικλής Στεργιανούδης που οι φήμες τον ήθελαν στο πλευρό της παρουσιάστριας, όμως εκείνη δεν τους έκανε ποτέ τη χάρη.

Χρήστος Χολίδης Ναταλία Γερμανού

Δύο ακόμα σχέσεις χρεώνονται στη Ναταλία, εκείνη την περίοδο αυτές με τον Σέρο Μύρτα και τον Χρήστο Χολίδη που, αν ίσχυαν αυτά που λέγονταν από τις κακές γλώσσες, θα ήταν σχεδόν παράλληλες! Όσοι άντρες πέρασαν έστω και φιλικά από το πλευρό της, αμέσως βαφτίζονταν ερωτικοί σύντροφοι, πράγμα που ακόμα και σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποφύγει.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ήταν η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό που οι εμφανίσεις τους γίνονταν στόχος των παπαράτσι. Οι ίδιοι διέψευδαν ότι υπήρξε ανάμεσά τους κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική σχέση, αλλά, δεν τους πίστευαν. Ενισχύθηκαν μάλιστα περισσότερο, όταν άκουσαν την παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη να μιλάει για τον χωρισμό που έζησε στις αρχές του 2011 και να λέει ότι το τραγούδι “Ποτέ ξανά” που έδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό, το έγραψε για έναν δυνατό έρωτα. Πολλοί τότε ανέτρεξαν στις ημερομηνίες και κατέληξαν στο όνομα του Ηλία Βρεττού.

Στην συνέχεια η Ναταλία χρεώθηκε άλλους τρεις έρωτες, κανένας από αυτούς όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Μάριος Αθανασίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι τρεις γοητευτικοί άντρες με τους οποίους η παρουσιάστρια έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όμως κάτι τέτοιο απέχει παρασάγγας από μια ερωτική σχέση.

Ναταλία Γερμανού Θάνος Καλλίρης

Το πρώτο (και το τελευταίο;) στεφάνι

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο έρωτάς της με τον Θάνο Καλλίρη είχε δώσει άφθονη τροφή στα media. Σενάρια για το πότε θα παντρευτούν έδιναν κι έπαιρναν, όμως το 1995 αντί να γίνει αυτό που περίμεναν όλοι, εκείνοι χώρισαν. Ο χωρισμός ήταν δύσκολος και η Ναταλία βρήκε αγκαλιά και παρηγοριά σε δύο από τα πιο hot ονόματα της showbiz και μεγάλους καρδιοκατακτητές: Στον Απόστολο Γκλέτσο και στη συνέχεια στον Λάμπη Λιβιεράτο. Αυτές ήταν δύο σχέσεις που παραδέχτηκε τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι σύντροφοί της, δεν έμελλε όμως να κρατήσουν για πολύ. Την ίδια κατάληξη είχε και η σχέση με το μοντέλο Φώτη Γιαννιώτη που εκείνη την δεκαετία του 90, δέσποζε στις ελληνικές πασαρέλες.

Κι όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον άνθρωπο που άλλαξε τα πάντα στη ζωή της και την παντρεύτηκε. Η Ναταλία Γερμανού έχει πει: “Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό”, η αλήθεια είναι όμως ότι εκείνη φόρεσε το 1998, με έναν μεγάλο της έρωτα με τον Πέτρο Ίμβριο που εξελίχτηκε και μετά τον χωρισμό τους σε σχέση ζωής. Η παρουσιάστρια άργησε μετά από αυτό να εμφανιστεί με νέο σύντροφο στο πλευρό της, μέχρι τη στιγμή που ήρθε στη ζωή της, ο γυμναστής και μοντέλο, Αλέξανδρος Παρθένης. Το 2004 χώρισαν, και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αλέξανδρος ήταν από τους ελάχιστους συντρόφους της που η Ναταλία δεν κράτησε καλή επαφή μετά το χωρισμό τους, αφού, όπως έχει παραδεχτεί, δεν του φέρθηκε σωστά. Οι σχέσεις τους πάντως εξομαλύνθηκαν αρκετά χρόνια μετά και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Αλέξανδρος Παρθένης Ναταλία Γερμανού

Η συμμετοχή της Ναταλίας στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι “Dream Show” στον ALPHA στάθηκε αφορμή να γνωριστεί με τον Θάνο Τζάνη και μετά από λίγο καιρό να κάνουν τα πρώτα βήματα στη σχέση τους. Ο έρωτάς τους ήταν φλογερός και κράτησε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, όμως ούτε αυτός είχε αίσια κατάληξη. Οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2008, με την τελευταία σχέση, που παραδέχτηκε η Ναταλία, να αργεί κατά τέσσερα χρόνια και να ακούει στο όνομα Μάνος Ιωάννου.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Αιγόκερως αλλησυμπλήρωναν ο ένας τον άλλον. Οι πρώτες τους συναντήσεις γίνονταν μυστικά, λέγεται μάλιστα ότι έφτασαν μέχρι την Αλεξανδρούπολη, για να βγουν ραντεβού, όταν εκείνος έπαιζε σε ένα περιφερειακό θέατρο. Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους έτσι ξαφνικά όπως επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του ηθοποιού, έτσι ξαφνικά τελείωσε κιόλας, το 2014, μετά από μια κοινή τους απόδραση στο Μιλάνο...

Μάνος Ιωάννου Ναταλία Γερμανού

Στις αρχές του 2012 η Ναταλία γνωρίστηκε με τον Γιώργο Νινιό, όταν εκείνος πρωταγωνιστούσε στην σειρά του ALPHA “Είναι στιγμές” και ανάμεσά τους όντως συνέβη μια μαγική στιγμή. Ζευγάρι – ανατροπή έλεγαν τότε όλοι... Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έβγαιναν για μικρό χρονικό διάστημα, και είχαν καταφέρει να πείσουν τους πάντες πως αυτή η σχέση θα κρατήσει. Τα πράγματα, ωστόσο, ήρθαν διαφορετικά και δεν στέριωσε.

Λίγο καιρό αργότερα η Ναταλία δήλωνε ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το 2020 στην εκπομπή “Direct” του Τάκη Χατζή, μίλησε direct πως ο νέος σύντροφός της είναι δύο χρόνια μικρότερός της και εκτός χώρου της showbiz. Διάσπαρτες πληροφορίες τον ήθελαν μεγαλοστέλεχο στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, χωρισμένο, με παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του και να μοιάζει εξωτερικά με τον Γιώργο Νινιό.

Θάνος Τζάνης Ναταλία Γερμανού Πέτρος Ίμβριος

Είναι γραφτό στο πεπρωμένο πολλών δυναμικών γυναικών να έχουν μια πορεία μοναχική. Στην περίπτωση της Γερμανού ταιριάζει απόλυτα κάτι που είπε κάποιος χαριτολογώντας: “Η Ναταλία θέλει έναν άντρα που να έχει το χιούμορ του Γεωργαντά, το κορμί του Σπαλιάρα, το πρόσωπο του Ρουβά, το ταλέντο του Ρέμου, τη μαγειρική του Σκαρμούτσου και την υπομονή του Ιώβ. Και αυτός ο άντρας δεν υπάρχει”