«Δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ μετά από αυτό που θα πω...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη Βίκυ Παγιατάκη

«Το σκέφτομαι και θέλω να βάλω τα κλάματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Με αφορμή τη συνέντευξη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Άγγελου Πυριόχου, στην εκπομπή Fay's Time, το πρωί της Τρίτης 5/12, η Φαίη Σκοδρά μοιράστηκε με τους συνεργάτες της μια αναμνησή της από την εποχή που δούλευε μαζί του στο Alter.

Στη συνέντευξη του ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε για τις συνεργασίες του τα χρόνια που εργαζόταν στην τηλεόραση αλλά και για την απόφαση του να μείνει μόνιμα στη Ζάκυνθο ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με τη Φαίη έχω περάσει πολύ καλά, το ξέρει, το έχω πει χιλιάδες φορές. Τις καλύτερες αναμνήσεις, τηλεοπτικές, ανθρώπινες, όχι από άποψη συνεργασίας έχω περάσει πολύ καλά με τη Φαίη Σκορδά και τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Με την Ελένη Μενεγάκη γελούσα πολύ, μέχρι εκεί, δεν είχαμε φιλικές σχέσεις, σε κράταγε σε μια απόσταση. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν δύσκολος άνθρωπος, ήμουν δύσκολος και εγώ, είχαμε ένταση, τώρα τη σκέπτομαι με πολλή αγάπη και επειδή ήξερα τι έχει περάσει, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος, για να τα περάσεις και να ξαναγεννηθείς. "Η Ζήνα ήταν "φράου" και εκεί που σε χτυπούσε με το μαστίγιο, σε έπαιρνε μια αγκαλίτσα» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η συγκινητική αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη Βίκυ Παγιατάκη

«Δεν θα ξεχάσω κάποιες δύσκολες στιγμές σε εκείνο το σταθμό, τώρα η Βίκυ δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ μετά από αυτό που θα πω… Κάποια παιδιά που γνώριζε ότι μπορεί να δυσκολεύονται, την έβλεπα κάποιες φορές και δεν θα ξεχάσω μια εικόνα στη σκάλα, που χωρίς ο άλλος να το περιμένει, έκανε μια κίνηση κι έφευγε και εξαφανιζόταν.»

«Το σκέφτομαι και θέλω να βάλω τα κλάματα. Χωρίς να περιμένει τίποτα, ούτε ένα ευχαριστώ, έκανε την κίνησή της κι εξαφανιζόταν και η Ζήνα ήταν το ίδιο δοτική» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε εδώ το βίντεο: