Πέρασαν μαζί Βασάλος και Βάλια Χατζηθεοδώρου τα γενέθλιά της - Το δημόσιο σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η τούρτα και οι καλεσμένοι για τα 31 της χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 4/12 η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε τα γενέθλιά της με την γνωστή δημοσιογράφο να γιορτάζει τα 31 της χρόνια μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο Fipster, ο Βασάλος, η Παπαδημητρίου κ.α.

Η καλλονή ξανθιά δημοσιογράφος ή αλλιώς ''πριγκίπισσα'' όπως αναφέρει και η τούρτα της καλωσόρισε τη νέα δεκαετία της ζωής της με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο, καθώς δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περνάς τέτοιες ημέρες με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο φημολογείται, πως έχουν έρθει κοντά με τους δύο να διαψεύδουν την είδηση (δείτε εδώ). Σε κάθε περίπτωση, ο Βασάλος ήταν εκεί τη βραδιά των γενεθλίων της, καθώς της ευχήθηκε και μέσω instagram, όπως και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γράφοντας στο post με την τούρτα της: «Χρόνια ευτυχισμένα!».

Το πάρτι για τα γενέθλια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και οι ευχές

«30+1

Ευχαριστώ για τις ευχές , να είμαστε καλά με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν!», έγραψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.


Η απάντηση του Βασάλου για την σχέση του με τη Χατζηθεοδώρου

«Εάν υπήρχε κάτι καινούριο θα το ξέρατε. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν είναι πάντως η καινούρια μου σχέση. Το επιβεβαιώνω ότι δεν είναι. Όχι, δεν υπάρχει σχέση. Είμαι ελεύθερος. Αν έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε…», είπε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Breakfast at star.