My Style Rocks (5/12): «Να σου πω κάτι; Αλήθεια…» - Ένταση ανάμεσα στη Διονυσία και τη Δώρα

Χαμός στο πλάτό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (5/12): «Να σου πω κάτι; Αλήθεια…» - Ένταση ανάμεσα στη Διονυσία και τη Δώρα

Εντάσεις και ανατροπές είχε και σήμερα το επεισόδιο του καθημερινού show μόδας, My Style Rocks, που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 5/12. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, ξέσπασε και πάλι μια σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στη Διονυσία και τη Δώρα ενώ στην συζήτηση μπήκε και η Γεωργία (δείτε εδώ την πάικτρια που αποχώρησε).

Ένταση ανάμεσα στη Διονυσία και τη Δώρα

«Δεν βλέπω κάποια πρόταση. Δεν υπάρχει λόγος να πας στην Κηφισιά έτσι, με ένα παιδάκι που δεν ξέρω πώς θα το κυνηγάς με τα τακούνια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο ντύθηκες έτσι, είναι δικαίωμά σου όμως» ανέφερε αρχικά η Διονυσία

«Πες μου τι δεν σου αρέσει για να καταλάβω. Έχω βάλει τα χρώματα συνδυασμένα, το κασκόλ.Ήταν ένα concept που σκέφτηκα. Δηλαδή έπρεπε να βάλω αθλητικά;» τόνισε η Δώρα.

«Να σου πω κάτι; Αλήθεια… δεν θέλω να πω άλλα. Γιατί πάω να μιλήσω, με διακόπτεις. Μπορείς να πας στην Κηφισιά όπως θέλεις. Εμένα δεν μου αρέσεις και σου έβαλα 1. Δεν βλέπω κάποια πρόταση. Εγώ τους πρώτους δύο μήνες ερχόμουν εδώ μόνο με ρούχα fast-fashion. Αυτό δεν σημαίνει ότι για να ντυθεί μια γυναίκα καλά πρέπει να φοράει μόνο επώνυμα ρούχα» απάντησε Διονυσία.

Από την πλευρά της η Γεωργία είπε: «Είναι μια ωραία εικόνα. Εγώ βλέπω μία πρόταση».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αμηχανία με την συμπεριφορά των παικτριών απέναντι στην Καραβάτου στο My Style Rocks

  • Κατερίνα Καραβάτου: Δεν έχω δώσει τον λόγο.
  • Διονυσία Κούκιου: Σας παρακαλώ, δώστε της τον λόγο. Σας ικετεύω.
  • Κατερίνα Καραβάτου: Θέλεις οπωσδήποτε να μιλήσεις με τη Γεωργία;
  • Διονυσία Κούκιου: Θέλω να μιλήσω με τη Γεωργία να της απαντήσω λίγο και μετά με τη Μορτασία.
  • Κατερίνα Καραβάτου: Πες μου τη ροή που θες να κάνω.

Παρά τα ειρωνικά σχόλια της παρουσιάστριας, οι παίκτριες συνέχισαν να συνομιλούν, με την ίδια να κοιτά την κάμερα και να λέει: «Εγώ θα πάω να κάτσω, δεν έχω λόγο εδώ. Κορίτσια, συγγνώμη που διακόπτω. Λίγο μόνο να ξέρω τι γίνεται… Ούτε που με ακούνε ε;». Μόλις, λοιπόν, σταμάτησαν, πήρε ξανά τον λόγο και τον έλεγχο της κατάστασης.