Με κοντό φόρεμα πάνω στην κατακόκκινη βέσπα της - Η βόλτα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα λέγαμε με άνεση, πως είναι ένα πρόσωπο αντισυμβατικό, που δε φοβάται να εκτεθεί, να ''τσαλακωθεί'', να πειραματιστεί και να δείξει τους πολλούς και διαφορετικούς εαυτούς, που διαθέτει, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr βλέπουμε μία πρόσφατη βόλτα της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας με τη βέσπα της, η οποία ξεχωρίζει λόγω του έντονου κόκκινου χρώματος, που έχει.

Δείτε επίσης: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στη Ρώμη στα κρυφά - Η απόδραση του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο εξωτερικό

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τη βέσπα της στο κέντρο της Αθήνας

Η τραγουδίστρια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, πως η επιλογή της να οδηγεί μηχανάκι ήταν κάτι, που ανησυχούσε τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, ωστόσο εκείνη έχει αποδείξει, πως κάνει, αυτό που λέει η καρδιά της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - βέσπα
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Αθήνα

Το εσωτερικό του σπιτιού της

Το σπίτι της τραγουδίστριας στην Αθήνα είναι ένας χώρος, που η ίδια αγαπάει πολύ και θέλει να περνάει χρόνο μέσα σε αυτό, αφού το έχει διακοσμίσει αποκλειστικά με το γούστο της. Να τονίσουμε εδώ, πως αναφερόμαστε στο διαμέρισμα, που μετακόμισε μετά το διαζύγιό της (δείτε την εδώ στην παραλία χωρίς μακιγιάζ).

Μέσα από φωτογραφίες της Ζουγανέλη στο instagram και υλικό, που είχε συγκεντρώσει το Happy Day παίρνουμε μια ιδέα από τον μικρό παράδεισο της. Τα φυτά κυριαρχούν σε όλο το σπίτι και κυρίως οι γήινοι τόνοι σε χρώματα, με το ξύλο να έχει και αυτό την τιμητική του.