«Ήταν δική της ιδέα...» - Τι δήλωσε η Ανστασία Τσιλιμπίου για τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα

«Ήταν χαλαρή, πανέμορφη, λιτή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήταν δική της ιδέα...» - Τι δήλωσε η Ανστασία Τσιλιμπίου για τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκανε το πρωί της Τρίτης 5/12, η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η νέαρη ηθοποιός, μίλησε για τον γάμο της Δήμητρα Ματσούκας και του Πέτρου Κόκκαλη, στον οποίο ήταν καλεσμένη, αφού αυτό το διάστημα συνεργάζονται στο θέατρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή 1/12, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά (δείτε εδώ), ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν καθώς η ημερομηνία του μυστηρίου ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον γάμο η ηθοποιός είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη εύχομαι και στα δικά σας. Καταφέραμε να είναι κρυφό. Καθόλου αγχωμένη δεν ήμουν. ήταν όλα πολύ απλά και φιλικά. Δεν του πάτησα το πόδι, και στα δικά σας» (δείτε το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Ανστασίας Τσιλιμπίου για τον γάμο της Δήμητρα Ματσούκα

«Ήταν χαλαρή, πανέμορφη, λιτή, όπως πρέπει και αυτό νομίζω τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα. Ήταν πολύ ωραίο που ζήσαμε αυτό με την ανθοδέσμη μαζί της παρέα (δείτε εδώ το βίντεο). Ήταν δική της ιδέα» ανέφερε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο κούκλος κουμπάρος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Το ζευγάρι πάντρεψαν ο Χάρης Λίθος, η Μαρια Αντελμάν και ο Δημήτρης Τζιώτης, στο μυστήριο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί, ενώ μέσα στο πλήθος ξεχώρισε ο ένας από τους κουμπάρους, Χάρης Λίθος. O επιχειρηματίας παρά το χαμηλό προφίλ μου διατηρεί, τράβηξε στο γάμο όλα τα βλέμματα. Επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ κοστούμι με γιλέκο λευκό πουκάμισο και γραββάτα στο ίδιο χρώμα.

Δείτε εδώ φωτογτραφίες:

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ - ΚΟΚΚΑΛΗ