«Με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχουμε καμία σχέση...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Λιλής Πυράκη για το παιδί της

«Γύρισε από το σχολείο και...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχουμε καμία σχέση...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Λιλής Πυράκη για το παιδί της

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Λιλή Πυράκη μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, το πρωί της Τρίτης 5/12. Η δημοσιογράφος, με αφορμή τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα σχετικά με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει την λέξη "χοντρός" από το τραγούδι "Άδωνης", αφηγήθηκε ένα περιστατικό με το παιδί της.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Είναι υποκριτικό το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη χοντρός. Ο χοντρός είναι ένα χαρακτηριστικό, όπως ο λεπτός και ο ξανθός. Το αρνητικό πρόσημο το δίνει η κοινωνία και ότι η λέξη. Δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση, ούτε αυτά που παίζω εγώ, έχω και προσωπική ζωή. Δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε σχέση και θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους...»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η προσωπική εξομολόγησης της Λιλής Πυράκη για το παιδί της

«Θέλω να μοιραστώ κάτι προσωπικό που μπορεί και να μην είναι σωστό γιατί αφορά το παιδί μου, αλλά θα το πω. Γύρισε από το σχολείο και μου είπε ότι τον είπαν χοντρούλη και του είπα αυτό ότι η λέξη χοντρός, λεπτός, ψηλός, κοντός δεν είναι κακές λέξεις, αν ένιωσες ότι κάποιος στο είπε για να σε κοροϊδέψει, με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχουμε καμία σχέση δεν κάνεις παρέα.

«Εμείς δεν κοροϊδεύουμε ανθρώπους και τελειώνει εκεί. Τις λέξεις είναι ο τρόπος που τις χρησιμοποιείς, ας μην τις ποινικοποιήσουμε, γιατί δεν είναι η λέξη το πρόβλημα, ο τρόπος είναι το λάθος» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: