«Είμαι πάρα πολύ σκύλα! Ο Δημήτρης εισέπραξε το πιο σκληρό πρόσωπό μου» - Η εξομολόγηση της Γερμανού για τη δουλειά και την προσωπική της ζωή

«Φοβόμουν τη μοναξιά. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι πάρα πολύ σκύλα! Ο Δημήτρης εισέπραξε το πιο σκληρό πρόσωπό μου» - Η εξομολόγηση της Γερμανού για τη δουλειά και την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην late night εκπομπή του MEGA με τίτλο Night Out, βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τρίτης 5/12. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για την συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται του ALPHA.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την συμπεριφορά της

«Έχω υπάρξει αυστηρή. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του. Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα "άνθρακας ο θησαυρός". Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι σκληρόπετσος, ένας άνθρωπος που έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ. Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα "δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω". "ΟΚ", μου λέει, "του χρόνου θα είμαι". Του λέω "για να σε δω ρε φίλε". Και ήταν», αποκάλυψε αρχικά η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την δήλωση που είχε κάνει ο συνεργάτης της για την συμπεριφορά της.

Και συνέχισε: «Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει. Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει».

Η ζωή της και το όνομα "Γερμανός"

Επίσης αναφέρθηκε στην εσωτερική της αλλαγή μέσα στο πέρασμα των χρόνων, αλλά και για το "βαρύ" επίθετο της.

«Όλα μου τα αφεντικά από την πρώτη στιγμή μου είπαν το ίδιο πράγμα "το ότι είσαι κόρη του Γερμανού με αναγκάζει να σε δοκιμάσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σε κρατήσω αν δεν μου κάνεις". Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του. Ήξεραν ότι είναι τέτοιος άνθρωπος. Όταν μπήκα λοιπόν στον χώρο, οι συνάδελφοι με αντιμετώπισαν με φοβερή καχυποψία», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν μέχρι πριν κάποια χρόνια που ξύπνησα ένα πρωί και είπα "ως εδώ". Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα γενικά να διεκδικώ, να πατάω πιο σταθερά στα πόδια μου και να αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι. Είχα φοβερές ανασφάλειες. Φοβόμουν τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σχέση, ήμουν σαν τη μαϊμού που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες. Και ξαφνικά τώρα θεωρώ την ανεξαρτησία μου το πιο σημαντικό πράγμα, δεν τη λέω καν μοναξιά», συμπλήρωσε.