Γνωστός δημοσιογράφος - Αυτός πήρε τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

Τον καλημέρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με χαμόγελο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστός δημοσιογράφος - Αυτός πήρε τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

Από την Δευτέρα 4/12 ο Δημήτρης Παπανώτας βρίσκεται εκτός Happy Day, καθώς όπως ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν λίγο κρυωμένος πριν περασμένη εβδομάδα και τελικά την Κυριακή εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, βγήκε μέσω skype στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του μετά το θετικό τεστ - δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day

Σήμερα Τετάρτη 6/12 λοιπόν, στη θέση του Δημήτρη Παπανώτα έκατσε ένας άλλος δημοσιογράφος για να καλύψει το κενό που άφησε εκείνος για να υπάρξει σχολιασμός των θεμάτων.

Στην καρέκλα του έκατσε ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εκπομπή Super Κατερίνα που προβάλλεται αμέσως μετά.

O λόγος αποχώρησης του

«Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι στην εκπομπή @superkaterinatv ! Ήταν δυο μηνες που μου έμαθαν ότι δεν είμαι σε θέση να «υπηρετήσω» μια τέτοια θεματολογία που καταπιάνεται με πολιτική , κοινωνικά θεματα και οχι μόνο! Ώς επαγγελματίας - όπως πράττω 26 χρόνια - έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί , σε αγχώνει και δε σου επιτρέπει να εξελιχθείς επιλέγεις να το αφήσεις… Ειναι καθαρά προσωπική η απόφαση μου να αποχωρήσω και εύχομαι στην φίλη μου την Κατερίνα και στους συνεργάτες της να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κατακτήσουν πρωτιές έως το τέλος της σεζόν!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκαλύπτοντας το λόγο αποχώρησης του.