«Έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί, σε αγχώνει...» - Η πρώτη ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη μετά την αποχώρηση του από το Super Κατερίνα

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί, σε αγχώνει...» - Η πρώτη ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη μετά την αποχώρηση του από το Super Κατερίνα

Σούσουρο επικρατεί στην τηλεόραση, μετά την είδηση πως ο Χάρης Λεμπιδάκης αποχώρησε από την εκπομπή Super Κατερίνα, 2 μήνες περίπου μετά την πρεμιέρα τους μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ο δημοσιογράφος την περασμένη εβδομάδα απουσίαζε από το πλατό, και ένα άλλο μέλος πήρε τη θέση του για σχολιασμό των θεμάτων της επικαιρότητας (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Λαμπιδάκης υπέβαλε την παραίτησή του και είναι οριστική η απόφαση του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του σταθμού. Ένας από τους λόγους που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση αυτή να είναι οι συχνές κόντρες, που βλέπουμε ανάμεσα στα μέλη της εκπομπής και η ένταση που επικρατεί στο πλατό.

Η πρώτη ανάρτηση του Λεμπιδάκη μετά την αποχώρηση του από το Super Κατερίνα

Σήμερα Δευτέρα 6/11 και αρκετές ημέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης πως αποχωρεί από το Super Κατερίνα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι στην εκπομπή @superkaterinatv ! Ήταν δυο μηνες που μου έμαθαν ότι δεν είμαι σε θέση να «υπηρετήσω» μια τέτοια θεματολογία που καταπιάνεται με πολιτική , κοινωνικά θεματα και οχι μόνο! Ώς επαγγελματίας - όπως πράττω 26 χρόνια - έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί , σε αγχώνει και δε σου επιτρέπει να εξελιχθείς επιλέγεις να το αφήσεις… Ειναι καθαρά προσωπική η απόφαση μου να αποχωρήσω και εύχομαι στην φίλη μου την Κατερίνα και στους συνεργάτες της να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κατακτήσουν πρωτιές έως το τέλος της σεζόν!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κάνει καμία αναφορά στην αποχώρηση του συνεργάτη της, όπως επίσης και κανένα άλλο μέλος της ομάδας της.