Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Νίκα και το χορό της στην συναυλία του

«Την αγάπη μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Νίκα και το χορό της στην συναυλία του

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησε η κάμερα του Happy Day στον ALPHA, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από την Αμερική, όπου βρέθηκε για τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις. Μάλιστα, στο Dolby Theatre στο LA, ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του στις ΗΠΑ.

Στην κάμερα της εκπομπής λοιπόν, μίλησε για την όμορφη εμπειρία που έζησε, ενώ αποκάλυψε και μερικά από τα επόμενα επαγγελματικά βήματα που ετοιμάζει.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Φανταστικά ήταν! Δεν έχω λόγια, να ευχαριστήσω τον κόσμο. Τους Έλληνες τους εξωτερικού. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δώσει στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά για τα όσα βίωσε στην Αμερική.

«Η αδερφή μου ζει μόνιμα στην Ολλανδία και καταλαβαίνω την νοσταλγία των Ελλήνων. Στον Καναδά με τα γλυπτά του Παρθενώνα πίσω μου βούρκωσα πολλές στιγμές», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Στην Αμερική βρεθήκαμε με Βαρντάλος και Μενούνος. Είναι εξαιρετικές. Συζητάω για μια ταινία. Μακάρι να έχω την δύναμη και την αντοχή να κάνουμε πράξη όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα», αποκάλυψε για πρώτη φορά σχετικά με τα επόμενα σχέδια του.

«Με κάλεσαν στα γενέθλια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Πέρασα πολύ όμορφα. Λείπω 1 μήνα. Ήταν φοβερή εμπειρία να τραγουδάω στην σκηνή των Όσκαρ» ανέφερε σε άλλο σημείο έπειτα από ερωτήσεις που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για την σύντροφό του που πήγε να τον παρακολουθήσει στο Dolby Theatre στο LA και μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο από το χορό που έριξε στις πρώτες θέσεις, δεν θέλησε να απαντήσει, ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και αποχώρησε χαμογελαστός «Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά. Την αγάπη μου».

Ποια είναι η σύντροφός του

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας αλλαντικών. Είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter.

Οι πρώτες απόπειρες για την παραγωγή αλλαντικών στην Ελλάδα σε βιομηχανικό επίπεδο έγιναν τη δεκαετία του 1960. Ο Παναγιώτης Νίκας όντας πρωτοπόρος ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες αλλαντικών το 1966 , ως οικογενειακή επιχείρηση. Το 1970 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το 1971 ιδρύθηκε η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε. με αρχικό κεφάλαιο 14.000.000 δρχ. και έδρα στην Οικονομίδου 6-8 στο Περιστέρι.


Μόλις δύο χρόνια αργότερα η αλλαντοβιομηχανία του Σπαρτιάτη Π. Νίκα ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που λάνσαρε το γνωστό μας παριζάκι, αλλά και αλλαντικό σε τετράγωνο σχήμα για τοστ.

Η εταιρεία μπήκε στο Χ.Α. στις 22 Απριλίου 1991 με την ονομαστική αξία της μετοχής να ανέρχεται σε 200 δραχμές, αντλώντας κεφάλαια 1,425 δισ. δρχ (Το 2022 έκαναν αίτημα για διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ).

Με τα κεφάλαια από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,4 δισ. δρχ. που θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο μετά θα κατασκευαστεί η βιομηχανική μονάδα στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου και η σημερινή έδρα της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες του ot.gr.