Με μαύρο κολλητό μίνι φόρεμα και πιασμένα τα μαλλιά στη συναυλία του Αργυρού στην Αμερική η Αλεξάνδρα Νίκα - Όλα τα βλέμματα πάνω της στις κερκίδες

Φωτογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμερική, καθώς από τις 18 Νοεμβρίου ξεκίνησε το περίφημο τουρ του. Οι εμφανίσεις του ξεκίνησαν από τη Νέα Υόρκη, όπου τραγούδησε στο Barclays Center και ολοκληρώθηκαν στο Λος Άντζελες και στο Dolby Theatre το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Στην τελευταία του εμφάνιση παρευρέθηκε και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα (δείτε εδώ ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους), για να τον χειροκροτήσει, να τον θαυμάσει και να διασκεδάσει μαζί με το υπόλοιπο κοινό. Πόζαρε, μάλιστα, μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη, με τον δημοσιογράφο να αναρτά την φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Νίκα στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αμερική

Η ίδια φορούσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα με έναν ώμο, είχε πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά και μοναδικό της αξεσουάρ ήταν το ρολόι της. Μήπως είναι αυτό που της έκανε δώρο ο καλός της (δείτε εδώ);

Αλεξάνδρα Νίκα συναυλία Αργυρού

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μία από τις υπόλοιπες εμφανίσεις του καλλιτέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Τορόντο συγκεκριμένα, Τραγουδήσει το κομμάτι του «Αθήνα μου» ενώ πίσω του υπήρχαν σαν φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα, με τους Έλληνες ομογενείς να τον αποθεώνουν από τις κερκίδες.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας με επιχειρήσεις παραγωγής αλλαντικών. Είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας, στην Φλωρεντία Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν μαζί. Παρόλα αυτά προσέχουν πάρα πολύ, για το λόγο αυτό κιόλας δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Επίσης, η Αλεξάνδρα Νίκα είναι και καλή φίλη με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από την Ρώμη, δήλωσε πως το ταξίδι το έκανε με αντροπαρέα.

«Πρώτο τετραήμερο μετά από 1,5 χρόνο. Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε. Είδαμε νέες εικόνες. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και από μικρά μας μιλούσαν για αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.