Κοινή έξοδος για Αθανασίου & Σολωμού: Οι δηλώσεις για το γιο τους - «Οι περισσότεροι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να...»

Η εξομολόγηση για την διαπαιδαγώγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινή έξοδος για Αθανασίου & Σολωμού: Οι δηλώσεις για το γιο τους -  «Οι περισσότεροι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να...»

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλα λαμπερά ονόματα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά" στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Τουμασάτου στο θέατρο Coronet.

Το βράδυ της Τρίτης 5/12 λοιπόν, οι δυο ηθοποιοί και πρώην ζευγάρι, μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο θέατρο για το γιο που έχουν αποκτήσει και πλέον είναι 18 ετών.

Οι δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου και της Μαρίας Σολωμού για το γιο τους

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας, κάνω συνέχεια λάθη. Αυστηρός δεν είμαι. Αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου με την επιμονή των γυναικών. Οι περισσότεροι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι υγιείς. Δεν έχω ξενυχτήσει για να περιμένω το γιο μου από βόλτα του. Θα ήθελα στην πρώτη έξοδο του γιου μου να έχω παρακολουθήσει αλλά δεν το έκανα», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου έπειτα από ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Από την άλλη η Μαρία Σολωμού, είπε: «Ο γιος μου με τον Μάριο δεν είναι του έξω. Είχαμε το άγχος όταν πήγε σε κλαμπ. Του είπα θα μου στείλεις μήνυμα, βίντεο και φεύγοντας θα με πάρεις τηλέφωνο για να ακούσω φωνή σε τι κατάσταση είναι. Δεν είπα την ατάκα "πρόσεξε μην ρίξουν κάτι στο ποτό σου" αλλά την σκεφτόμουν. Έχω πάρει τηλέφωνο μανάδες και κάνουμε τηλεφωνικά συμβούλια για τις εξόδους των παιδιών μας. Δεν έχω πάει στο σπίτι του να το καθαρίσω στην Σύρο γιατί δεν θέλει κανέναν. Θα πάω μια ημέρα και θα το δω γεμάτο αράχνες».

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος Αθανασίου έχει εξομολογηθεί πως με το γιο του έχει μιλήσει και για το θέμα της ομοφυλοφιλίας - δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε.