Αράχωβα: Ξέσπασε σε λυγμούς η δημοσιογράφος της εκπομπής Ώρα Ελλάδος - «Χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό»

«Έχω και εγώ σκυλάκι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αράχωβα: Ξέσπασε σε λυγμούς η δημοσιογράφος της εκπομπής Ώρα Ελλάδος - «Χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό»

Τεράστιο σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση στην Αράχωβα με το χάσκι που κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άγνωστο με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο 8χρονος Όλιβερ έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης, βασανισμού και βιασμού, σύμφωνα με τον κτηνίατρο που τον εξέτασε.

Παρόλο που πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή, και η ιδιοκτήτρια του πίστευε ότι θα τα καταφέρει, τελικά μετά από κάποιες ώρες η καρδιά του δεν άντεξε και κατέληξε στο σπίτι του.

Τα κλάματα της δημοσιογράφου στον αέρα του Ώρα Ελλάδος για τον σκύλο στην Αράχωβα

Σήμερα Τετάρτη 6/12 η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος για να μεταφέρει τις εξελίξεις. Ωστόσο, δεν άντεξε με το φριχτό έγκλημα και ξέσπασε σε λυγμούς, ζητώντας συγγνώμη από τους συνεργάτες της.

«Έχω και εγώ σκυλάκι, χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στον αέρα. Είναι τραγικό!», είπε μεταξύ άλλων, προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της.

Η στιγμή που ο ιδιοκτήτης βρήκε το χάσκι

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού συγκλόνισε μιλώντας πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή Live News για τις πρώτες στιγμές από την ώρα που βρήκε το χάσκι.

«Είχε αιμορραγία, ήταν ημιλιπόθυμο. Τον πήρα αγκαλιά, τον έβαλα στο αυτοκίνητο. Έφυγα εκτάκτως για την κτηνίατρο μου. Όταν αντίκρισε και η γιατρός μου το περιστατικό. Έμεινε άναυδη. Καθίσαμε όλο το βράδυ, τον είχα στην αγκαλιά μου. Τον έβλεπα όμως ότι θα τα καταφέρει να σου πω την αλήθεια. Με κοίταζε στα μάτια και μου έλεγε «είμαι δυνατός». Σηκώθηκε και όρθιος το βράδυ στο σπίτι, ήπιε νεράκι. Εννέα η ώρα περίπου έκανε ένα τίναγμα, τινάχτηκε το σκυλί. Έτρεξα αλλά είχε πάθει ανακοπή»