«Έβαλα τα καλά μου για...» - Οι τρυφερές δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για τη γιορτή του Νίκου Κοκλώνη

«Να τον χαιρόμαστε όλοι!»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έβαλα τα καλά μου για...» - Οι τρυφερές δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για τη γιορτή του Νίκου Κοκλώνη

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, είναι πολύ αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό και αρκετά δημοφιλής. Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει επιλέξει να τοποθετηθεί δημόσια για τα οικεία της πρόσωπα και να μιλήσει για αυτά. Ένα από τα πρόσωπα, που αγαπάει και εκτιμάει, όπως η ίδια έχει δηλώσει επανειλημμένα, και που τους συνδέει μία τρυφερή φιλία είναι ο επίσης γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, εκείνη δεν έχει διστάσει να τον καλέσει και τηλεφωνικά κάποιες φορές να μιλήσει για κάποιο θέμα ζωντανά στον αέρα της πρωινής εκπομπής, που είναι οικοδέσποινα, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha (δείτε εδώ το τηλεφώνημα που του έκανε ζωντανά στον αέρα για το στολισμό στο σπίτι του "Fame Story").

Έτσι, λοιπόν σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, η όμορφη παρουσιάστρια δεν μπορούσε να παραλείψει να ευχηθεί και live στον παραγωγό, για την ονομαστική του εορτή, κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκπομπής της. Τα λόγια της ήταν ιδιαίτερα τρυφερά και εκείνη, όπως φάνηκε, ήταν αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη.

Οι τρυφερές ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη για τη γιορτή του δημόσια

«Καλημέρα! Καλημέρα σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Είναι Τετάρτη 6 του Δεκέμβρη, και είναι του Αγίου Νικολάου σήμερα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Έβαλα τα καλά μου σήμερα, για τον παραγωγό μας. Χρόνια πολλά και για τον πολύ καλό μου φίλο, το Νίκο τον Κοκλώνη, να τον χαιρόμαστε όλοι!», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής με πολύ ενθουσιασμό και χαρά στην αρχή.

Τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής για τη σχέση Καινούργιου - Κοκλώνη πριν λίγο καιρό

Ηχηρή ήταν η απουσία της Κατερίνας Καινούργιου από το λαμπερό σόου μόδας "World’s Excellence Gala 2023" που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/10 σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, με παρουσιαστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Ania J.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν οι περισσότεροι παρουσιαστές της Barkingwell Media, σε αντίθεση με την Κατερίνα Καινούργιου, την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή στο Πρωινό, η σχέση του Νίκου Κοκλώνη με την παρουσιάστρια περνάει κρίση.

«Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στις σχέσεις της με τον κύριο Κοκλώνη. Έχω μια τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ρεπορτάζ, όπως κάνεις και εσύ. Δεν είναι στην καλύτερη φάση.» ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Εντάξει τώρα οι πολύ φιλικές σχέσεις καμιά φορά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν υπάρχει εκπομπή απέναντι της ίδιας εταιρείας παραγωγής και θέτεις κάποια ερωτήματα και παίρνεις την απάντηση ότι οφείλουμε να στηρίξουμε και την εκπομπή απέναντι, είναι λογικό να μην σου πολυαρέσει αν είσαι η Κατερίνα Καινούργιου» πρόσθεσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης 17/10 πληροφορήθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό και λίγο πριν κλείσει την εκπομπή της, Super Kατερίνα, απάντησε με χιούμορ.

«Έλεγε απέναντι ο Περρής ότι δεν διανύω καλή φάση με τον Κοκλώνη, έχουμε τσακωθεί. Με ρωτάνε όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε και τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ, ο άλλος μπορντό. Μωρέ πάτε καλά μωρέ; Πάτε καλά; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Τι με νοιάζει, δεν πάει να το έλεγε και ο τοίχος. Εγώ με τους φίλους μου δεν τσακώνομαι. Επαγγελματικά να διαφωνήσω μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ» είπε.