Σοφία Βόσσου: Φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Μικρούτσικο ενώ δίπλα καθόταν η σύντροφος του - «Η Ελένη δεν ζηλεύει»

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: Φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Μικρούτσικο ενώ δίπλα καθόταν η σύντροφος του - «Η Ελένη δεν ζηλεύει»

Η Σοφία Βόσσου γιόρτασε τα γενέθλια της σε γνωστό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας, με πολλά πρόσωπα να βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως για παράδειγμα η κόρη της Ερασμία Μάνου (δείτε τι είπε για τον σύζυγό της που βρίσκεται στη φυλακή).

Η τραγουδίστρια λοιπόν, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μιλώντας για τη ζωή της, αλλά και για την ηλικία της, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ομορφιάς της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

«Κάνω κετογονική διατροφή και ελέγχω τους υδατάνθρακες μου. Επίσης γυμνάζομαι πάρα πολύ», αποκάλυψε αρχικά για τα μυστικά που την κρατούν σε φόρμα.

Ενώ σε ερώτηση για την ηλικία της, αποκάλυψε: «Έσβησα κεράκια με ερώτημα γιατί βαριέμαι να σβήνω 62 κεράκια. Λέω την ηλικία μου. Δεν απαρνιέμαι τη ζωή μου».

Όταν μάλιστα, την ρώτησαν για το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ δίπλα ήταν η σύντροφος του, Ελένη, είπε: «Φίλησα τον Ανδρέα, στο στόμα. Η Ελένη να ζηλέψει; Μαζί τον γιατροπορεύσαμε».

Tι είπε από πλευράς του ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε με την σειρά του και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρξαν ζευγάρι με την τραγουδίστρια, ωστόσο, κρατούν εξαιρετικές σχέσεις φιλίας μέχρι και σήμερα.

«Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι η Σοφία, μην με ρωτήσετε. Έχω απάντηση, αλλά δεν ξέρω τον αριθμό», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής με χιούμορ.

Όταν ρωτήθηκε για τα αιχμηρά λόγια της Μαρίας Καλάβρια, ξεκαθάρισε πως «Στο λόγο της τιμής μου δεν γνωρίζω ποια είναι η Μαρία. Να απαντάω στον καθένα δεν γίνεται. Επιλέγω σε ποιον θα απαντήσω».