Σε πλειστηριασμό το κτίριο που είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντομηνάς και στεγάζονται ο ALPHA και το STAR - Τι θα συμβεί με τα κανάλια

Ποια η τιμή εκκίνησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και ρεπορτάζ που μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης σήμερα Τετάρτη 6/12, το κτίριο που είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην Παλλήνη και στεγάζονται τα στούντιο των ψυχαγωγικών εκπομπών τόσο του ALPHA όσο και του STAR, βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα που είχε στην ιδιοκτησία του ο επιχειρηματίας, είναι περίπου 30 στρεμμάτων και μέχρι σήμερα βρίσκονται τα στούντιο και των δυο σταθμών.

Τι θα συμβεί με ALPHA και STAR μετά τον πλειστηριασμό

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Πρωινού, η τιμή εκκίνησης του κτιρίου ξεκινάει από τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, τα στούντιο του ALPHA και του STAR θα συνεχίζουν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο συγκρότημα ακόμη και μετά τον πλειστηριασμό, καθώς υπάρχει μισθωτήριο μέχρι το 2050.

Δείτε τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία (Φωτογραφίες)

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Είχε περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή, όταν Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια αποκάλυψη...

Συγκεκριμένα στις 22/1/2022 στην εκπομπή Δυο στη Μια, η παρουσιάστρια έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε, μίλησε για κάποιες από τις πιο δύσκολες - αμήχανες τηλεοπτικές της στιγμές, τις οποίες ωστόσο κατάφερε να βγάλει εις πέρας.

Μια από αυτές τις στιγμές λοιπόν, ήταν με τον Δημήτρη Κοντομηνά, όταν πριν από λίγα χρόνια είχε βγει στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA, και είχε μια κόντρα με τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα, καθώς είχε παρεξηγήσει κάτι που είχε συμβεί.

«Κατά καιρούς έχουν συμβεί διάφορα πράγματα από τα οποία έχουμε ξεγλιστρίσει. Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που τότε ο Πρόεδρος μας Θεός σχωρέστον, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα γιατί κάτι είχε παρεξηγήσει και είχε έρθει σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και ότι είναι εργαζόμενη του ALPHA, αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου και πρέπει να βρω την ισορροπία να το κάνω χωρίς να προσβάλλω το αφεντικό μου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.