Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία (Φωτογραφίες)

Κρατάει τον εαυτό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χρόνια τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία (Φωτογραφίες)

Μετά το χθεσινό 10/11 διαδικτυακό "ξεμάλλιασμα" της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο twitter και τις τόσες αναφορές στην κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία, που "βοήθησε" την Φωτεινή να ανέβει (δείτε εδώ τα σκληρά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο κυρίες) ήρθε ξανά στο προσκήνιο μια προσωπικότητα που έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να κρατηθεί μακριά από όλα αυτά, η Μαρία Κοντομηνά.

Ποια είναι η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία

Το σίγουρο είναι ότι τον λάτρεψε παράφορα η αείμνηστη πρώτη του σύζυγος Φρίντα Κοντομηνά (δείτε την εδώ), η οποία του χάρισε και τη μοναχοκόρη του Μαρία.

Η Μαρία έχει φροντίσει στα τόσα χρόνια που ήταν στο πλευρό του πατέρα της να κρατάει χαμηλό προφίλ. Δεν ήθελε καμία επαφή με τις επιχειρήσεις του, γι' αυτό και ο ALPHA εν τέλη πέρασε σε άλλα χέρια, ενώ οι εμφανίσεις που έκανε στο πλευρό του σε επίσημα events ήταν ελάχιστες.

Μαρία Κοντομηνά κόρη Δημήτρη
Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Δημήτρης Κοντομηνάς με την κόρη του Μαρία

Μαρία Κοντομηνά-Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελένη Μενεγάκη Μαρία
Μαρία Κοντομηνά - Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Ελένη Μενεγάκη Μαρία

Σήμερα, έχει αποκτήσει δυο δίδυμα σε μαιευτήριο της Νέας Υόρκης όπου πιο συγκεκριμένα το ένα είναι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι. Τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στην κηδεία του πατέρα της, ντυμένη στα μαύρα, με εντελώς διαφορετικό μαλλί (δείτε φωτογραφία της εδώ).

Το δημοσίευμα περί κρυφού αρραβώνα και αυτοκτονίας που κυκλοφόρησε για εκείνη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao που είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020 η Μαρία Κοντομηνά είχε ερωτευτεί παράφορα τον γνωστό επιχειρηματία, Φώτη Ντούλο κάτι το οποίο παρέμεινε κρυφό για αρκετά χρόνια.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά το εν λόγο δημοσίευμα τότε:

"Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο έρωτας ήρθε με την πρώτη ματιά. Μάλιστα, η γνωρισμία τους προέκυψε μέσω κοινών φίλων και «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο Φώτης και η Μαρία έδωσαν τέλος στη σχέση τους και τα κουφέτα δεν ήρθαν ποτέ.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος Ντούλου πάντως αναφέρουν ότι ο αρραβώνας με τη Μαρία Κοντομηνά τελικά δεν προχώρησε λόγω ορισμένων λαθεμένων χειρισμών που έγιναν από την πλευρά των συγγενών του 52χρονου ομογενή.

Φώτης Ντούλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την αυτοκτονία του Φώτη Ντούλου ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Η σύζυγός του, Τζένιφερ Ντούλος, εν μέσω διαμάχης με εκείνον για το διαζύγιό τους, εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ λίγη ώρα αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και θεωρείται πλέον από τις αστυνομικές αρχές νεκρή. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή θεώρησε ως βασικό ύποπτο τον σύζυγό της και έξι μήνες αργότερα απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Φώτη.

Εκείνος δεν τις αποδέχθηκε ποτέ φωνάζοντας κάθε στιγμή για την αθωώτητά του και ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της γυναίκας του. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος βρέθηκε, αλλά οι αρχές ήταν πεπεισμένες και δεν έκαναν βήμα πίσω.

Εξακολουθούν να πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος είχε σκοτώσει τη σύζυγό του. Σύμφωνα με όσα τον κατηγόρησαν, της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, με το αυτοκίνητό της, το πτώμα της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους. Όμως επαναλαμβάνουμε, το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο Ντούλος μπήκε στη φυλακή και, όπως υποστηρίζουν άτομα από το στενό του περιβάλλον, η εμπειρία αυτή τον γονάτισε. Την ημέρα που ο Ντούλος βρέθηκε ημιθανής, στο γκαράζ του σπιτιού, εισπνέοντας γκάζι επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, για την ακροαματική διαδικασία που αφορούσε την εγγύησή του και μπορεί να αναγκαζόταν να επιστρέψει στη φυλακή.

«Αυτό που έκανε ο αδερφός μου δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής. Ήταν μία κίνηση απελπισίας, γιατί ήξερε ότι δεν θα τον αφήσουν ήσυχο ποτέ», έγραψε σε μακροσκελή επιστολή της η αδελφή του. Η οικογένεια του Φώτη Ντούλου κατηγορεί το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης και τα ΜΜΕ για «μαζική υστερία», που όπως υποστηρίζουν, έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Η αδερφή του δήλωσε απογοητευμένη με το αμερικανικό κράτος και τα μίντια που έσπευσαν να καταδικάσουν τον 52χρονο Έλληνα. «Ο Φώτης δεν ήταν δολοφόνος, Τώρα είναι νεκρός. Η υπόθεση που αφορά την εξαφάνιση της Τζένιφερ δεν έχει τελειώσει. Από ορισμένες απόψεις, ξεκινάει εκ νέου», ανέφερε μεταξύ άλλων η οικογένεια."