Στα 20 του, την γνώρισε και την παντρεύτηκε: Η πρώτη κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Κοντομηνά

Σπάνια φωτογραφικό ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα 20 του, την γνώρισε και την παντρεύτηκε: Η πρώτη κούκλα σύζυγος του Δημήτρη Κοντομηνά

Την γνώρισε και την παντρεύτηκε στη Βηρυτό, "μυστικά, σχεδόν κλεφτά, χωρίς κανένα φίλο ή συγγενή παρόντα" θυμάται δεκαετίες αργότερα. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες στην ηλικία των 83 ετών και το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στην ζωή του.

Γυναίκες πέρασαν πολλές (δείτε τις εδώ όλες) αλλά μια ήταν η πρώτη σύζυγος, εκείνη που του χάρισε την κόρη τους Μαρία με την οποία ανέπτυξαν και οι δύο σχέση λατρείας.

Μόλις στα 20 του, ο νεαρός τότε επιχειρηματίας, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την εκρηκτική, κοσμική, εκκεντρική, Φρίντα, ένα σύμβολο του αθηναϊκού κοσμοπολιτισμού, η οποία, όπως λέγεται, τον μύησε στο φέρεσθαι και στο who is who της υψηλής κοινωνίας.

Δημήτρης Κοντομηνάς γυναίκες
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς στα αριστερά και η Φρίντα Κοντομηνά στα δεξιά της φωτογραφίας.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Το πρωί της Παρασκευής (11/3) ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πότε και πού αποφάσισε να κάνει η οικογένειά του Δημήτρη Κοντομηνά την κηδεία του.

«Μπορούμε να πούμε ότι εξόδιος ακολουθία δεν θα γίνει στην Αθήνα, θα γίνει την Δευτέρα το πρωί στο αγαπημένο του νησί που είναι η Ύδρα. Είχε ένα εξοχικό σπίτι ακριβώς απέναντι από την Ύδρα και του άρεσε να αράζει με το σκάφος του στην Ύδρα και να περνάει τα καλοκαιρινά του βράδια σε αυτό το πανέμορφο νησί.

Η οικογένειά του αποφάσισε η εξόδια ακολουθία να γίνει το πρωί της Δευτέρας στην Ύδρα και η κηδεία θα γίνει την επόμενη μέρα, την Τρίτη στον οικογενειακό του τάφο, στο Α΄ Νεκροταφείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.