«Σήμερα με έφτασε στα όριά μου! Έφυγα από το σπίτι...» - Η δυσκολία που αντιμετώπισε η Ελεονώρα Μελέτη με την κόρη της

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σε ερώτηση Q&A, απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη του βράδυ της Τρίτης 5/12, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια μέσα από τα social media, μοιράζεται αρκετές στιγμές αλλά και προσωπικές εμπειρίες. Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια εξομολόγηση σχετικά με την κόρη της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η ερώτηση λοιπόν που δέχτηκε αυτή τη φορά από follower, έγραφε: «Το τοπ μόντελ, στυλίστρια , μακιγιέζ, κομμώτρια, σκηνοθέτης, τι κάνει;» Υπεθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί πολλές φορές στο Instagram, βίντεο με την κόρη της, το οποία δείχνει της ανεπτυγμένες ικανότητες την μικρής στο μακιγιαζ καθώς και πολλές ακόμη δεξιότητες της (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε).

Ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε κάτι εντελώς διαφορετικό: «Kοιμάται! Σήμερα με έφτασε στα όριά μου. Έφυγα από το σπίτι και πήγα με το αυτοκίνητο 500 μέτρα πιο κάτω και έκατσα και μιλούσα με τη Φλορίντα για να ηρεμήσω. Ήθελα να την καταπιώ. Ήταν δύσκολη μέρα».

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ

Η αποκάλυψη της για το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει η κόρη της

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια που πρόσφατα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της μίλησε για την 4χρονη κόρη της.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής του Alpha, αποκάλυψε το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει η κόρη της, σύμφωνα με αυτά που της είπε η αγαπημένη της.

Θα λέγαμε ότι θέλει να ακολουθήσει τα "χνάρια" της μαμάς της, γιατί της είπε πως είναι ανάμεσα από δύο επιλογές, η πρώτη είναι το επάγγελμα την μαγειρικής και η δεύτερη επιλογή είναι η παρουσίαση δελτίου ειδήσεων. Κάτι παρεμφερές με το επάγγελμα της μαμάς της.

«Η κόρη μου όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα ή να λέει ειδήσεις!» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.