Την έβαψε, την έντυσε και της έφτιαξε τα μαλλιά - Η κόρη της Μελέτη έχει μεγαλώσει και επιμελείται τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας

Το look που διάλεξε η μικρή Αλεξάνδρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nonoram - instagram
nonoram - instagram

Μια είναι η μεγάλη αδυναμία της Ελεονώρας Μελέτη και αυτή δεν είναι άλλη από την μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα, η οποία έχει μεγαλώσει και πια επιλέγει τι θα φορέσει η ίδια, αλλά συχνά επιμελείται και το look της μαμάς της.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η παρουσιάστρια την Τετάρτη 2/8 στο λογαριασμό της στο instagram μας έδειξε, πως η κόρη της είχε διάθεση να τη βάψει, να τη ντύσει, να της φτιάξει τα μαλλιά και εν τέλει να τη φωτογραφίσει.

Αναλυτικά λοιπόν είδαμε όλα τα στάδια της προετοιμασίες της Ελεονώρας Μελέτη από την Αλεξάνδρα με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει αυτές τις ιδιαίτερες και χαλαρές στιγμές με το παιδί της (δείτε εδώ την αντίδραση της Μελέτη στο look της μικρής της και στην πόζα της).

Η στυλιστική προετοιμασία της Ελεονώρας Μελέτη από την κόρη της

Πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Μελέτη, Αλεξ

Μελέτη

Πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Μελέτη, Αλεξάνδρα

Η Ελεονώρα Μελέτη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές δίπλα στην κόρη της, Αλεξάνδρα, την οποία και βάφτισε πριν από λίγο καιρό, την ίδια ημέρα που παντρεύτηκε και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία από τη στιγμή που τους περνούν τα στέφανα).

Δημοσιεύει, μάλιστα, αρκετά συχνά βίντεο και φωτογραφίες από τις καθημερινές στιγμές τους και την Πέμπτη 27/7 "τρέλανε" τους ακόλουθούς της στο Instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία της μικρής Αλεξάνδρας, που πλέον έχει μεγαλώσει πολύ, ντυμένη με φόρεμα-καφτάνι, καπέλο και σαγιονάρες.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής δημόσια εξομολόγηση από το Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η καρδιά μου...»

Ελεονώρα Μελέτη κόρη