«Μετά έπαιζε η συνέντευξη και έγινε χαμός...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος για τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου στο "Super Κατερίνα"

«Ο ίδιος μου είπε, πως...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Μετά έπαιζε η συνέντευξη και έγινε χαμός...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος για τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου στο

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε δημοσιεύματα, που έχουν διαρρεύσει για τη φημολογούμενη σχέση του επιτυχημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, με δημοφιλή παρουσιάστρια. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Espresso" ανέφερε, πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, και εδώ και λίγο καιρό προσπαθούν να ξαναφτιάξουν από κοινού τη ζωή τους με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο, και οι δύο άνθρωποι του χώρου της δημοσιότητας έχουν διαψεύσει την είδηση (δείτε εδώ την ανάρτηση του ηθοποιού) με τη σειρά τους.

Η όλη συζήτηση γύρω από το θέμα, πως ο ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο στα προσωπικά του, άρχισε μετά από συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή "Τετ α τετ" και το δημοσιογράφο, Τάσο Τρύφωνος (δείτε εδώ τι ειπώθηκε στη συνέντευξη). Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να θέλει ο παρουσιαστής να τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα, κάτι που έκανε σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, μέσα από την πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Η αποκάλυψη του Τάσος Τρύφωνος για τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια

«Πρώτη φορά μου έχει τύχει στα τόσα χρόνια να κάνω συνέντευξη, όπου να μην έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο τον καλεσμένο. Στην περίπτωση του Γιάννη Στάνκογλου, δεν ρώτησα καθόλου για νέα σχέση, ή οτιδήποτε. Μετά έπαιζε η συνέντευξη και έγινε χαμός για τη νέα του σχέση. Τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτό και του λέω, τι έχει γίνει εδώ;

Μου απάντησε, ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει. Δεν θεωρώ, ότι ισχύουν αυτά, που ακούστηκαν. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ για νέα σχέση, αλλά όλοι μιλάνε για αυτό. Τρεις μέρες με τον Γιάννη στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου κάτι, που να δείχνει, ότι είναι σε σχέση, όπως τηλεφωνήματα και μηνύματα. Τον ένιωθα, πως είναι χαλαρός, οπότε μου έκανε και μένα εντύπωση μετά που βγήκε όλο αυτό. Νομίζω, ότι δεν ισχύει. Ήταν ξαφνιασμένος, όταν μιλήσαμε, το είδε με χιούμορ. Ο ίδιος μου είπε, πως δεν ισχύει και πρώτα από όλα θα το έλεγε στα παιδιά του», σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος.