«Eίχε έρθει ένας με τη γυναίκα του και είχε ένα πιστόλι στην τσέπη...» - Το σοκαριστικό περιστατικό του Γιώργου Μαργαρίτη σε νυχτερινό κέντρο

«Του είπα να γυρίσει να το πάρει την άλλη εβδομάδα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Eίχε έρθει ένας με τη γυναίκα του και είχε ένα πιστόλι στην τσέπη...» -  Το σοκαριστικό περιστατικό του Γιώργου Μαργαρίτη σε νυχτερινό κέντρο

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώησε ο Γιώργος Μαργαρίτης στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για τον γιό του, το κομμάτι "Πεθαίνω για εσένα", ενώ αποκάλυψε και ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε πάνω στην πίστα.

Το σοκαριστικό περιστατικό στα μπουζούκια

«Όταν ο γιος μου, μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι του είπα "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" έτσι δεν λέει η πατρίδα μας; Θα τον κρίνει ο κόσμος. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για τον γιο μου, να βρει μόνος του το δρόμο του. Δεν θα το κάνω, να πάρει μόνος του τη ζωή στα χέρια του» ανέφερε αρχικά για τον γιο του.

«Το "Πεθαίνω για σένα", στην αρχή που γνωριστήκαμε με τον Λαυρέντη και έγραψε τη μελωδία, είχαμε γνωριστεί μια δεκαετία πριν. Στην αρχή ήμουν έτσι και έτσι… Οι παλιότερες γενιές παίρναμε τα τραγούδια ένα χρόνο πριν. Τα βιώναμε και τα κάναμε δικά μας. Μου το ζητάνε συνέχεια όταν είμαι στην πίστα» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μαργαρίτης: «Αν τελείωσε ο τζόγος!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον τραγουδιστής για τον εθισμό του

«Το όνομα μου έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, το 1981. Έχουν δει τα μάτια μου να σταματούν τα αστικά λεωφορεία και να λένε "κάντε το κουμάντο σας, εμείς κατεβαίνουμε για κανένα μπουκάλι…". Με το που βγαίνω πάνω, πόλεμος πιάτα να σπάνε από εδώ και εκεί… Κάποια στιγμή πέταξαν ένα ποτήρι και με έκοψε στο πόδι. Ανέβηκε πάνω ένα θηρίο και με πήγε για τις πρώτες βοήθειες. Η νύχτα έχει νόμους δικούς της».

«Θυμάμαι ένα βράδυ στην Γλυφάδα, είχε έρθει ένας με τη γυναίκα του και μου ζήτησε το τραγούδι "Αντιλαλούν οι φυλακές", είχε ένα πιστόλι στην τσέπη. Ήταν απόκριες. Εγώ πάνω στη σούρα μου λέω βάλτο Γιώργο και πάρτου το! Του το πήρα. Του είπα να γυρίσει να το πάρει την άλλη εβδομάδα. Έτσι και έγινε, το πήρε».

Δείτε εδώ το βίντεο: