«Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου

«Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και αρκετά δημοφιλής ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, είναι χρόνια παντρεμένη με τον επίσης σύντροφό της Αλέξανδρο Σταύρου. Το λαμπερό ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια μαζί, η οποία ολοκληρώθηκε το 2011 με τον ερχομό της κόρης τους, Χρυσηίδας - Παναγιώτας. Αν και προσπαθούν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δε διστάζουν να μιλάνε δημόσια ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού για τον σύζυγό της).

Έτσι, λοιπόν, σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, η ηθοποιός, παραχώρησε μία άκρως βαθιά εξομολογητική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς, έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου, πως θα το διαχειριστεί. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το "κριάρι" θα κάνω πίσω, για να περάσει μία με δύο, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ "ταύρος"», είπε στην αρχή για την επαγγελματική της πορεία.

«Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά "η μπιρμπίλω πρώτη", ήμουν κομματικοποιημένη και πολιτικοποιημένη. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια πάντα, χωρίς να προσβάλει τον άλλον. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες, αλλά ξέρω τι πρέπει να παίρνεις πάντα μαζί σου.

Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει, ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν... Πάντα οι μαμάδες είναι πιο αυστηρές! Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος, έτσι και η αυστηρότητα καμιά φορά περνάει ντούκου. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε», εξήγησε για τη σχέση με την κόρη της.

«Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε "μπάτε σκύλοι αλέστε", όλοι βγαίνουν έξω. Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες, ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει, ας είναι με όποιον θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου, "τι έκανα για να σε μεγαλώσω", δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο για να ζήσει», υπογράμμισε για την κατάσταση στη χώρα τα τελευταία χρόνια.