Μαριάννα Τουμασάτου: «Απόψε για μένα είναι μια πολύ σημαντική βραδιά...» - Η συγκινητική ανάρτηση για τον αγαπημένο σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

«Άλλο ένα ονειρεμένο ταξίδι μαζί»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 18-07-2022 Θέατρο Λαμπέτη-Επίσημη πρεμιέρα
NDP/ 18-07-2022 Θέατρο Λαμπέτη-Επίσημη πρεμιέρα "Δώρο Γενεθλίων"

Σε μία άκρως συγκινητική και βαθιά εξομολογητική ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προέβη η γνωστή ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της), για τον αγαπημένο σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

Τι έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία μεγάλη επιστροφή στο θέατρο, με μια νέα συνεργασία, ενώ στο πλευρό της έχει και τον αγαπημένο της σύζυγο (δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού), και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθετική επιμέλεια του επί 13 χρόνια συντρόφου της στη ζωή.

Ο εμβληματικός μονόλογος «Το μπουφάν του της Χάρλεϋ» θα παρουσιαστεί τη θεατρική σεζόν στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Μια ιδιαίτερα συγκινητικά αφήγηση, μια μοναδική θεατρική εμπειρία που μας θυμίζει ότι κάθε εποχή έχει τις δικές της ανάγκες και οι νέοι θα χρειάζονται πάντα κάποιον να τους στηρίξει για να πετάνε ελεύθεροι προς το μέλλον τους, χωρίς να κινδυνέψουν και να χαθούν.

Ένας μονόλογος – κλαυσίγελος μιας γυναίκας στο μεταίχμιο μεταξύ σκληρότητας και τρυφερότητας, σοφίας και τρέλας, κωμικότητας και τραγικότητας. Μιλάει στον εύζωνα γιό της που φυλάει σκοπιά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Απέναντι της αυτός, θέλει δε θέλει θα την ακούσει, παλιά όταν του μιλούσε η μάνα του έφευγε, τώρα είναι ανυπεράσπιστος μπροστά της. Ανυπεράσπιστη κι αυτή, μόνο μία ομπρέλα έχει να κρύβεται από κάτω της σαν σε καταφύγιο από την πραγματικότητα.

Πριν από το ξεκίνημα έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση η ηθοποιός, στην οποία ευχαριστεί τους συνεργάτες της, αλλά κυρίως τον σύζυγό της

«Απόψε για μένα είναι μια πολύ σημαντική βραδιά! Έχουμε την πρεμιέρα μας στο #Μπουφάν της Χάρλεϋ!ή #Πάλι καλά! Μιά διαδρομή σλάλομ ανάμεσα σε συναισθήματα και για την ηρωίδα και για μένα! Ο σπουδαίος μονόλογος του #βασίληκατσικονούρη με έκανε να νιώθω ευγνωμοσύνη!
Με τον σκηνοθέτη της παράστασης @staurou_alexandros.official κάναμε άλλο ένα ονειρεμένο ταξίδι μαζί, άλλωστε φαίνεται πως το μαζί είναι η λέξη που μας ταιριάζει!
Θέλω να πω ευχαριστώ από καρδιάς στην #κατερίναμαραγκουδάκη που έφτιαξε μια υπέροχη φωτιστική ατμόσφαιρα για να στεγάσει ο @negrind τα σκηνικά μας, τον @stefadamis για τη μουσική διαδρομή, @vaggelis_emmanouil
@erofili_productions
@renosrwtas
#δημήτρηςμαυρόπουλος
@kazamiamarkella
@michalelis_ioannis
thanos_poumakis»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί και μαζί στη μικρή οθόνη στις σειρές, «Βέρα στο δεξί» και «Γυναίκα χωρίς όνομα».