Μαριάννα Τουμασάτου: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της που όλες ζηλεύουμε

New hair, new me

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Μαριάννα Τουμασάτου
Instagram/ Μαριάννα Τουμασάτου

Η γνωστή ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι σε μία δημοσίευση, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις. Και είναι ένα hair style, το οποίο όλες θα λατρέψουμε.

Η μεγάλη αλλαγή της Μαριάννας Τουμασάτου στα μαλλιά της

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αλλάξει πολλές φορές τα μαλλιά της. Στα πρώτα της βήματα την είχαμε δει με καστανό μαλλί, ενώ τώρα φαίνεται, πως επιλέγει τους πιο ξανθούς τόνους. Ενώ παράλληλα "παίζει" και με το μήκος, την έχουμε δει με κοντό καρέ, αλλά και με πολύ μακρύ μαλλί.

Πλέον τη βλέπουμε να επιλέγει να "πειραματίζεται" στους ξανθούς τόνους και μένα πιο μακρύ καρέ. Στο Instagram έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες με τον κομμωτή της, αλλά και με το νέο της στυλ.

Δείτε επίσης: Σπάνια βραδινή έξοδο της Μαριάννας Τουμασάτου με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Σε παλαιότερη φωτογραφία, που ανέβασε με ένα look και τον κομμωτή της έγραψε:

«Συνήθως ανεβάζουμε μια φωτο σαν ανταλλακτική συνθήκη μιας συναλλαγής, με κάποιους ανθρώπους όμως δε γίνεται έτσι! Με τους ανθρώπους όμως που μοιράζεσαι μια στιγμή, μια αλήθεια, σκέψεις, έννοιες και όνειρα, είναι αλλιώς! Δε λες ευχαριστώ για τις επαγγελματικές σου προσφορές αλλά ευχαριστώ γιατί είσαι εκεί γιατί αλλάζεις πρόγραμμα από αγάπη για μένα γιατί πας Κυριακή στο μαγαζί και πας γελαστός γιατί ακόμα και αν λέω «κανε κάτι λίγο ίσα να μην είμαι όπως ναναι» εσύ λες «κάτσε κάτω να κάνουμε σωστή δουλειά»! Και όταν φεύγω με κοιτάς από το τζάμι!»,

Ακόμη είχε γράψει για εκείνον:

«Δεν είναι τυχαίο που έχω στο προφίλ της σελίδας μου τόσες δικές σου φωτο!
Κάθε άνθρωπος νιώθει κάποια στιγμή την ανάγκη για αλλαγή, ειδικά οι ηθοποιοί, είναι σημαντικό λοιπόν ο άνθρωπος που μας φροντίζει να μας αγαπάει! Εύχομαι να σας αγαπάνε όπως ο Γιάννης μου, εμένα! Είναι σημαντικό όχι μόνο να έχετε όμορφα και μοντέρνα μαλλιά αλλά να είναι τα μαλλιά που σας πάνε! Να είναι τα μαλλιά που θα σας φτιάχνουν την ψυχολογία όταν πάτε στον καθρέφτη!»