«Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Γερασιμίδου για τους διαλόγους στη παράσταση "Μπαμπάδες με Ρούμι" επάνω στη σκηνή

«Ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Γερασιμίδου για τους διαλόγους στη παράσταση

Για την θεατρική παράσταση που συμμετείχε, Μπαμπάδες με Ρούμι, μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, την Τετάρτης 6/12, στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι καθώς η επιτυχία της παράστασης ήταν τόσο μεγαλή, οι ηθοποιοί είχαν αρχίσει να έχουν αλλαζονική συμπεριφορές επάνω στη σκηνή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Γερασιμίδου, πριν από μερικό διάστημα είχα απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, με αφορμή τη προαγωγή του συζύγου της και της κόρης της στη ΓΑΔΑ, επειδή είχαν υψώσει στο αυτοκίνητό τους μια σημαία της Παλαιστίνης με αφορμή τον πόλεμο που γίνεται με το Ισραήλ (δείτε εδώ).

Η αποκάλυψη της Ελένης Γερασιμίδου για τους διαλόγους στη παράσταση "Μπαμπαδες με Ρούμι"

«Εκεί είχαμε πάθει μια αλαζονεία, γιατί είναι ασθένεια η αλαζονεία. Στους «Μπαμπάδες με ρούμι» είχαμε πάρα πολύ κόσμο και μιλούσαμε και μεταξύ μας. Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά. Είναι γαϊδουριά να μιλάμε μεταξύ μας στη σκηνή.»

«Ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι, δεν καταλάβαιναν, αλλά... Εννοώ αυτά που λέγαμε μεταξύ μας. Δεν είναι σωστό. Αλλά ήταν τόσο πετυχημένο το έργο» ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η σκοκαριστική αποκάλυψη της ηθοποιού

Η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Λοιπόν ανέφερε:

«Και σεξουαλική παρενόχληση μπορεί να υπήρξε την οποία απέφυγα. Έχω φύγει νύχτα από γραφείο σκηνοθέτη στα 20-22 μου και πέρασα μέσα από το Πεδίο του Άρεως. Μόλις είδα να σηκώνεται από το γραφείο του και να έρχεται προς το μέρος μου, άνοιξα την πόρτα που ευτυχώς δεν είχε κλειδωθεί και έφυγα».

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε μάλιστα λέγοντας τα εξής: «Τώρα να πω μια ιστορία που πάω στα 74. Και το πώς παίζεις έτσι έχω ακούσει από ανθρώπους που με είχαν διαλέξει. Μετά όταν έγινα πολύ γνωστή αυτός ο σκηνοθέτης που έχει πεθάνει, με παρακαλούσε και μου έστελνε σενάρια. Εγώ όμως δεν μπορούσα, γιατί ήμουν σε άλλες δουλειές. Δεν του κράτησα κακία…»