Μπαμπάς για πρώτη φορά ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου, Βασίλης Μουντάκης - Οι φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό

Το φύλο και το όνομα του παιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε σε σχέση με τον Βασίλη Μουντάκη για αρκετό διάστημα, παρόλα αυτά, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή και εκείνος τρία χρόνια μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, βρήκε ξανά τον έρωτα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ειρήνη Βουγιουκαλάκη, τον Μάρτιο του 2023, στο Λας Βέγκας.

Ασλανίδου Μουντάκης

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο κομμωτής με καταγωγή από τα Χανιά, κράτησε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, το οποίο έφερε στον κόσμο η σύζυγός του. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα "Οδυσσέας". Μητέρα και γιος έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους από το μαιευτήριο και, ως περήφανοι γονείς, οι δυο τους αναρτούν στα social media τους φωτογραφίες με τον μπέμπη, κρύβοντας το πρόσωπό του, αλλά τρελαίνοντας τους ακόλουθούς τους από τη γλύκα.

Δείτε επίσης: «Θα πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ δημόσια» - Η άγνωστη σχέση της Μελίνας Ασλανίδου με γνωστό τραγουδιστή

Αυτή είναι η σύζυγος και το παιδί του πρώην της Μελίνας ασλανίδου, Βασίλη Μουντάκη

Πρώην Ασλανίδου παιδί

Πρώην Ασλανίδου μπαμπάς

Οι φωτογραφίες από τον γάμο και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αμέσως μετά τον γάμο του, το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτόν, στο Facebook, με τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό, στενό, μα βαθύ ντεκολτέ και μανίκια με φιόγκους στο πλάι, και σκίσιμο στα πόδια. π Γαμπρός φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και λουλούδι στην τσέπη και δίπλα του στεκόταν ο "Έλβις Πρίσλεϊ" που τους πάντρεψε.

«Αυτό που συμβαίνει στο Λας Βέγκας... Μένει στο Λας Βέγκας», είχε γράψει εκείνος στη λεζάντα στο προφίλ του, ωστόσο τα λόγια του δεν βγήκαν αληθινά, αφού τελικά λίγους μήνες αργότερα, η καλή του του ανακοίνωσε με ένα μωρουδιακό κορμάκι το οποίο έγραψε «Αυτό που συνέβη στο Λας Βέγκας δεν έμεινε εκεί» πως περίμενε το παιδί τους.

Βασίλης Μουντάκης γάμος

Βασίλης Μουντάκης ανακοίνωση εγκυμοσύνης