«Θα σε βλέπουν και θα λένε μια παχουλή κυρία...» - Τα σχόλια της Δέσποινας Μοιραράκη για την επιτυχία του Cash or Trash και η μάχη με τα κιλά

«Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρωί της Τετάρτης 6/12. Η επιχειρηματίας μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής της Cash or Trash, ενώ ευχήθηκε μεταξύ άλλων για τα φετινά Χριστούγεννα, να έρθει το αληθινό χαμόγελο στη ζωή της.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 24/6/22, ο σύζυγός της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή, καθώς έδινε "μάχη" με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και απεβίωσε τα μεσάνυχτα, 4:30 το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο. (δείτε εδώ την πρωτη ανάρτηση της μετά το τραγικό γεγονός).

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Μοιραράκη για την επιτυχία της εκπομπής της Cash or Trash

«Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Αντιλαμβάνομαι τον σφυγμό του κόσμου, ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά. Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή και οι αδύνατοι και αυτοί με τα παραπάνω κιλά» ανέφερε αρχικά

«Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά και είπα "Δέσποινα, τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε μια παχουλή κυρία". Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά, την εκπέμπεις, είτε έχεις λίγα είτε πολλά.» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου» ευχήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

«Τον είδα στον ύπνο μου πριν 10 μέρες!»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 11/4 η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε «Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να είναι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου.

Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα και πάντα με συμβούλευε. Μου έλεγε πρόσεξε μη γίνει αυτό, είσαι η Μοιραράκη. Ο άνδρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ότι ήμουν και είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της! Αν έλεγε κάποιος για την πορεία της Μοιραράκη που έχει δουλέψει τόσο πολύ, θα τον σκότωνε», δήλωσε για τον σύζυγό της.