Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη που προκάλεσε το σχόλιο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Η σχέση τους μετά τον χωρισμό και το παιδί της με τον Ίαν Στρατή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Χθες, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή έγινε ενός έτους και η επιχειρηματίας το γιόρτασε δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με στιγμές από την γέννησή της μέχρι και σήμερα.

Σε αυτό σχολίασαν οι καλοί της φίλοι, όπως ο Fipster, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η συνεργάτιδά της, Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε και εκείνο του πρώην συντρόφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη, με τον οποίο φαίνεται πως διατηρεί μία επαφή και πως οι σχέσεις τους είναι άψογες μετά από τόσα χρόνια. Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, γέμισε κόκκινες καρδούλες την ανάρτηση!

Δείτε επίσης; «Ήξερα, ότι θα καταστραφούμε» - Η αρχή της σχέσης της Συνατσάκη με τον Στρατή και ο φόβος της Μαίρης

Το σχόλιο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην ανάρτηση της Συνατσάκη για τα γενέθλια της κόρης της

Χατζηαγγελάκης σχόλιο για κόρη Συνατσάκη

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την επικοινωνία τους μετά τη γέννηση της Ολίβιας

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε απαντήσει για την σχέση του με την πρώην σύντροφό του και τα δημοσιεύματα που τους αφορούσαν και τον είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα, λέγοντας τα εξής:

«Έχουμε μιλήσει με την Μαίρη για το παιδί, ήμουν έτσι με όλες τις σχέσεις μου. Με ενόχλησε που έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της Μαίρης, αλλά δεν ήταν πολύ λάθος».