«Έβαλαν δυο κάμερες και με κούρεψε στα αλήθεια...» - Το ακραίο περιστατικό με την Τάνια Τρύπη σε γύρισμα

«Η σκηνή ήταν αληθινή»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έβαλαν δυο κάμερες και με κούρεψε στα αλήθεια...» - Το ακραίο περιστατικό με την Τάνια Τρύπη σε γύρισμα

Για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν ήταν παιδί, τις δουλειές που έχει ξεχωρίσει από την καριέρα της αλλά και για την κόρη της Τζένη Καζάκου, μίλησε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης 6/12.

Για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε παλαιότερη της συνέντευξη είχε αναφέρει: «Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Άννυ. Δεν μπορώ να μιλήσω για την Αλίκη σαν συνάδελφο μπορώ να μιλήσω σαν παιδί γιατί τότε τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μάς έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο. Στην οντισιόν περιμέναμε μια μεγάλη ουρά και εγω πήγα και...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Οι δηλώσεις της Τάνιας Τρύπη

«Ήμουν 12 χρονών, είχε γίνει μία ακρόαση για παιδιά, είχαν πάρει αυτά που ήθελαν αλλά εγώ πήγα και τρύπωσα και έφτασα μπροστά της. Το ήθελα πάρα πολύ. Έκανε την παραγωγή η Αλίκη τότε, δεν έπαιζε. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα εκείνο το καλοκαίρι» ανέφερε αρχικά η Τάνια Τρύπη.

«Δεν είναι εύκολο να επιλέγεις δουλειές, προσπαθώ να κάνω ό,τι νομίζω ότι με πάει παρακάτω. Ειδικά όταν είναι η μεγάλη σου αγάπη και βιοπορίζεσαι από αυτό. Ακολουθώ το ένστικτό μου με ευλάβεια» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Τηλεοπτικά ξεχωρίζω δύο δουλειές που τις αγαπώ ιδιαίτερα. Το "Η Αγάπη άργησε μια μέρα", είχαμε περάσει μαγικά εκεί. Είχαμε κάνει μία εξαιρετικά δύσκολη σκηνή με τον Χατζησάββα. Είχα πολύ μακριά μαλλιά βαμμένα ξανθά, έβαλαν δυο κάμερες και ο Χατζησάββας με κούρεψε στα αλήθεια. Η σκηνή ήταν αληθινή. Και η δεύτερη ήταν το "Κόκκινο Ποτάμι" με τον Μανούσο Μανουσάκη» πρόσθεσε.

Σε άλλη σημείο της συνέντευξη, σχετικά με την κόρη της δήλωσε: «Δεν μου έκανε εντύπωση όταν την είδα για πρώτη φορά να παίζει, μου φάνηκε λογικό. Το περίμενα γιατί έχει μεγαλώσει στον χώρο του θεάτρου. Είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και αφήνει τα δικά του ίχνη σε αυτόν τον κόσμο. Κάνουμε πολύ συχνά οικογενεικά συμβούλια αλλά την αφήνουμε να επιλέγει μόνη της και να κάνει αυτό που θέλει».

Δείτε εδώ το βίντεο: