«Καμιά φορά τα λέμε και με τους φίλους μας μεταξύ μας...» - Το σχόλιο της Πέγκυς Ζήνα για το τραγούδι "Άδωνης"

«Ήταν και κάποιες άλλες εποχές τότε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι "Άδωνης", σχολίασε, μέσα από την κάμερα του Πρωινού, η Πέγκυ Ζήνα σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 6/12. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης, αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Το σχόλιο της Πέγκυς Ζήνα για το τραγούδι "Άδωνης"

«Νομίζω ότι όταν βγήκε το συγκεκριμένο τραγούδι, όλοι διασκεδάζαμε με αυτό και ακόμα διασκεδάζουμε. Τότε έκαναν χιούμορ αυτοί οι πολύ σημαντικοί άνθρωποι που το έγραψαν, και δεν μου έρχεται απαραίτητα κάτι αρνητικό» ανέφερε αρχικά,

«Ήταν και κάποιες άλλες εποχές τότε. Τα τραγούδια είναι φωτογραφία της κοινωνίας μας και όταν τα λέμε θυμόμαστε εποχές. Εμένα δεν με ενόχλησε. Καμιά φορά τα λέμε και με τους φίλους μας μεταξύ μας, όχι απαραίτητα για να κατηγορήσουμε ή κοροϊδέψουμε» πρόσθεσε. η Πέγκυ Ζήνα.

«Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος μου φέρεται με επιείκεια, επειδή είμαι καλά στην ψυχή μου και προσπαθώ. Τρέφομαι σωστά, πίνω πολύ νερό, βάζω τις κρεμούλες μου. Δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση ακόμα» είπε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την Πρωτοψάλτη

Στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Έμαθα ότι η κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη την οποία αγαπώ, θαυμάζω και στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί κιόλας, στεναχωρήθηκε για αυτό που είπαμε προχθές. Να της πω κάτι, δεν το είπαμε εμείς. Σταματήστε αυτή την παραπληροφόρηση. Ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι είστε "κουλή δεξιά", το είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Εμείς το μεταδώσαμε, δεν το είπαμε εμείς. Αν με κάποιον έχετε θέμα, πάρτε τον Σταμάτη και πείτε του ότι “δεν είμαι κουλή δεξιά”. Δεν μπορεί να βάζετε στο στόμα άλλων ανθρώπων κάτι που ως είδηση το είπαμε. Δεν μπορεί να στεναχωρήθηκες με εμένα, επειδή είπα κάτι που είπε ο Κραουνάκης. Μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν πρέπει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ξέσπασε.

Γιώργος Λιάγκας Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Αυτή ήταν η δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη

Στο βίντεο από το Πρωινό, ο Σταμάτης Κροαυνάκης ερμήνευσε το κομμάτι χωρίς να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή», ενώ φωτογράφισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ως «κουλή δεξιά»!

«Μας πείραξε η χοντρή, μας πείραξε η χοντρή. Τι να ‘φταιγε κι αυτή, τι να ‘φταιγε κι αυτή… Χοντρούλα είναι κι αυτή… Χοντρούλα είναι κι αυτή. Δεν πειράζει και η χοντρή, τι να κάνει κι η χοντρή. Άμα είσαι δεξιά κουλή, θα σου φταίει η φτωχιά χοντρή» ακούγεται να λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης.