«Θα με κάνεις να πω όνομα τώρα! Βγαίνεις επειδή θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου χωρίς λόγο, βρίζεις, κράζεις...» - Ο Μαυρικίου "καρφώνει" συνεργάτη της Φαίης Σκορδά

«Γιατί το κάνει αυτό;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Τετάρτης 6/12. Ο καλλιτέχνης ήταν άκρως αποκαλυπτικός, αφού δεν δίστασε να μιλήσει με ονόματα για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης τα οποία του προκαλούν ταραχή.

Αφού εξήγησε πως δεν ενοχλείται όταν κάποιος είναι απλώς αυστηρός, αλλά το πρόβλημά του είναι όταν κάποιος μιλά με κακία, ανέφερε ποιο είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πάνελ εκπομπής, που έχει ακριβώς αυτή την συμπεριφορά.

Κόλαφος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Ξέρουν όλοι ότι είναι αδύνατο να είμαι κάπου μόνιμα στην Ελλάδα και ο λόγος είναι ότι είμαι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στον σταθμό και από το απόγευμα μέχρι το βράδυ στη σχολή μου. Είναι πάρα πολλά. Έχουμε χτίσει πια τη ζωή μας στην Κύπρο. Μόνο που είμαι αυτές τις ώρες στην Αθήνα αισθάνομαι μια καταπίεση. Απορώ πώς έζησα 15 χρόνια εδώ! Στην Κύπρο με τους πανελίστες και τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός, αγάπη. Εδώ είναι να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου. Μη μιλήσουμε για τους παρουσιαστές... Βλέπεις τι γίνεται!», σημείωσε αρχικά με έντονο ύφος.

Δείτε επίσης: «Δεν θέλω, μη συνεχίζεις!» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου "έσπασε" τη σιωπή του για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου

Έπειτα, εξήγησε για όσα ακούγονται για τον μουσικό διαγωνισμό του ALPHA: «Όταν θα γίνει το J2US All Star νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε γιατί διαγράψαμε μια σπουδαία πορεία, φτάσαμε μέχρι το τέλος».

«Με την Ιλάειρα είμαστε οικογένεια, θα την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ πάντα γιατί μου χάρισε αυτή την μετακόμιση στην Κύπρο, η οποία με έχει ηρεμήσει», δήλωσε στη συνέχεια για την σύζυγό του.

Και κατέληξε, αποκαλύπτοντας ποιος θεωρεί πως βγάζει κακία στην τηλεόραση: «Καμιά φορά, λέω κάτι που σχολιάζεται. Π.χ. είχα πει ότι ο καρδιολόγος μου μού είπε να μην πηγαίνω στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα γιατί ταράζομαι. Το εννοώ. Με τάραζε πάρα πολύ, πάντα, ο Λιάγκας. Υπάρχουν διάφοροι άλλοι που με ταράζουν. Είναι άλλο να είσαι αυστηρός... Και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι αυστηρός, αλλά είναι πάντα εμπεριστατωμένος. Είναι άλλο αυτό και άλλο να βγαίνεις επειδή θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου χωρίς λόγο. Θα με κάνεις να πω όνομα τώρα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το κάνει αυτό. Γιατί το κάνει αυτό; Τους βρίζει όλους, κράζει... Ξεκινάει και λέει λέει. Κράζει, φωνάζει, αλλά δεν έχει καμία άποψη από κάτω. Αισθάνομαι ότι βγάζει και λίγο κακίες από το παρελθόν».

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Fays Time: «Την τρίτη μέρα είπα "τώρα πρέπει να ξανάρθω"; Όταν βαριέμαι στην εκπομπή φαίνεται»