«Δεν θέλω, μη συνεχίζεις!» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου "έσπασε" τη σιωπή του για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου

«Τον έχω κάνει unfollow μετά από αυτή τη δήλωση. Ήμασταν φίλοι. Ήταν λάθος, όχι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω, μη συνεχίζεις!» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 28/11. Ο διάσημος καλλιτέχνης μίλησε "ανοιχτά" για όλους και για όλα, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις δηλώσεις τους, οι οποίες απασχόλησαν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Λιάγκα, τα ξεσπάσματά τους και τις κόντρες τους, ενώ αναφέρθηκε και στη Μαρία Ιωαννίδου και τις δηλώσεις της για τα gay ζευγάρια (δείτε εδώ αναλυτικά), αλλά και το δικό του υποτιθέμενο coming out.

Τα σχόλια του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Θα ξεκινήσω κάτι δικό μου στην Κύπρο. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Η επιτυχία ενός προϊόντος δεν εξαρτάται μόνο με τα νούμερα τηλεθέασης, που δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά. Υπάρχουν κάποιες “τρέλες” στην ελληνική τηλεόραση που ποτέ δεν τις κατάλαβα. Δηλαδή, μία εκπομπή κλείνει έναν καλεσμένο και του βάζει όρο να μην βγει να μιλήσει σε άλλη εκπομπή για μια εβδομάδα - δέκα μέρες. Ο κόσμος έχει κουραστεί», είπε αρχικά για το επαγγελματικό του μέλλον και ξεκίνησε να σχολιάζει τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης:

«Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να ακούει ποιο είναι το πρόβλημα του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου. Οι παρουσιαστές νομίζω ότι έχουν μία ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται γι' αυτό. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στο ξεκίνημά της. Δικαιολογώ το ξέσπασμά της, δεν μπορώ να σταθώ απέναντι σ' αυτό. Έχουν συμβεί πολλά σε αυτό το κορίτσι το οποίο ξεκίνησε από το μηδέν. Ο καρδιολόγος μου δεν μου είπε να μην μιλάω στον Λιάγκα, αλλά μου είπε να μη βρίσκομαι σε καταστάσεις με ανθρώπους που με ταράζουν. Ο Γιώργος Λιάγκας αισθάνομαι ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, αλλά υπάρχουν στιγμές που μέσα από τις ερωτήσεις του κινδυνεύεις να εκτεθείς. Φέρνει τον άλλον σε πολύ δύσκολη θέση».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έκανε coming out: «Αυτό θα πει τοξικότητα. Το ανήθικο της υπόθεσης ήταν ότι πήραν μία φωτογραφία μου που ήμουν με περούκα στο θέατρο και την έβαλαν σαν εξώφυλλο για να πουν ότι έκανα coming out».

Στη συνέχεια μίλησε για τη Μαρία Ιωαννίδου και τις απόψεις της: «Δεν θέλω, μη συνεχίζεις. Είναι μία πολύ σοβαρή θέση, αναχρονιστική, οπισθοδρομική αυτή που πήρε. Δεν με εκφράζει καθόλου, δεν θέλω όμως να τη σχολιάσω γιατί δεν θέλω να τσακωθώ».

Όσον αφορά στον Περικλή Κονδυλάτο και τις δηλώσεις του περί προτύπων και περιττών κιλών (δείτε εδώ), αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Τον έχω κάνει unfollow μετά από αυτή τη δήλωση. Ήμασταν φίλοι. Ήταν λάθος, όχι... Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν το πάρουμε έτσι εγώ δεν πρέπει να πάω στην παραλία με μαγιό γιατί θα δείτε τις γάμπες μου και αλίμονό μας!»