«Ο καρδιολόγος μου έχει πει στο Λιάγκα δεν θα ξαναβγείς...» - Η επική δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον παρουσιαστή

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Breakfast@star, έκανε το πρωί της Παρασκευής 3/11, ο Μαυρίκος Μαυρικίου με αφορμή μια επική δήλωση του στην κυπριακή εκπομπή που συμμετέχει για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η επική δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Κάθε φορά που είναι να πάω για σύνδεση, νιώθω τους παλμούς μου να ανεβαίνουν, νιώθω να ιδρώνω. Δεν μπορώ την αμεσότητα αυτή, που βγάζει τα χαρτιά και σε ρωτάει, δεν μπορώ αγχώνομαι. Δεν είναι δημοσιογραφικά αυτά που ρωτάει, αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.»

Δείτε επίσης: «Μεταφράστηκε σε αυτό το σιχαμερό πράγμα που βλέπετε στην οθόνη σας» - Οργισμένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Super Κατερίνα

«Μου αρέσει που είναι αυθεντικός αλλά εγώ δεν μπορώ. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό μου από το Πρωινό νιώθω ένα τάραγμα. Ο καρδιολόγος μου, μου έχει πει επειδή είχες και θέματα στο Λιάγκα δεν θα ξαναβγείς, βγες όπου άλλου θες. Γενικά το έχω αυτό με τον Γιώργο, τον φοβάμαι λίγο. Όταν είναι να πάω στον Γιώργο νιώθω ταραχή».

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

H ζωή στο πλευρό της γυναίκας του

Ένας χρόνος και κάτι μήνες, πέρασε από τον φαντασμαγορικό γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με 2.000 καλεσμένους ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και μπόλικη διασκέδαση. Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στην Κύπρο και τα μέτρα δρακόντια (δείτε εδώ).

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο τους, το ζευγάρι έκανε χθες 28/8 ένα μεγάλο πάρτι στον κήπο του σπιτιού του έχοντας καλέσει κοντινά και αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε μπουφέ, φωτογράφοι, χορός και μουσική.

Στα social media ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν.

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου πάρτι

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου πάρτι σπίτι