«Περιμένω το επόμενο βίντεο κλιπ μας...» - Οι ευχές της Κατερίνας Ζαρίφη στο Νίκο Κοκλώνη

«Πρέπει να πέσει η Ελλάδα!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Τις ευχές της στον Νίκο Κοκλώνη, έστειλε η Κατερίνα Ζαρίφη, το πρωί της Τετάρτης 6/12, για τη γιορτή του, μέσα από την εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2. Ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά προκάλεσε τον παρουσιαστή να βγάλουν καινούργιο βίντεο κλίπ μαζί.

Νωρίτερα, το πρωί της ίδια ημέρας, τις ευχές της στον παρουσιαστή έστειλε και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ευχήθηκε live στον Νίκο Κοκλώνη, για την ονομαστική του εορτή, κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκπομπής της Super Κατερίνα.

«Καλημέρα! Καλημέρα σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Είναι Τετάρτη 6 του Δεκέμβρη, και είναι του Αγίου Νικολάου σήμερα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Έβαλα τα καλά μου σήμερα, για τον παραγωγό μας. Χρόνια πολλά και για τον πολύ καλό μου φίλο, το Νίκο τον Κοκλώνη, να τον χαιρόμαστε όλοι!»

(δείτε εδώ όσα είπε).

Οι ευχές της Κατερίνας Ζαρίφη στο Νίκο Κοκλώνη

«Αυτό που θέλω να πω είναι τα χρόνια πολλά, την αγάπη μου, την τρέλα μου, στον άνθρωπο που είναι στην παρέα μας, νοητά αλλά και πραγματικά. Νίκο Κοκλώνη, χρόνια πολλά αγόρι μου τρελό, εύχομαι το 2024 να είσαι το ίδιο χαρούμενος και να αισθάνεσαι την τηλεόραση πάντα έτσι, σαν παιδάκι που μπήκε στο ζαχαροπλαστείο γιατί έτσι βοηθάς κι εμάς.

«Περιμένω το επόμενο βίντεο κλιπ μας, πρέπει να πέσει η Ελλάδα! Ένα βίντεο κλιπ μόνο δεν χορταίνεται! Σε αγαπάμε!»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βίντεο κλίπ τους

Το βιντεο κλίπ είναι γυρισμένο στον χώρο που γυρίστηκε και το πρώτο, δηλαδή στον Πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη. Τέσσερις χορεύτριες φλαμένκο και δύο κανταδόροι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό.