Αδημοσίευτο βίντεο της Ανίτα Μπραντ από τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της - Η στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Χάρη Χριστόπουλου

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδημοσίευτο βίντεο της Ανίτα Μπραντ από τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της - Η στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Χάρη Χριστόπουλου

Ο Χάρης Χριστόπουλος με την Ανίτα Μπραντ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και την έχουν στεγάσει κάτω από ένα πανέμορφο σπίτι που θυμίζει νεοϋορκέζικο λοφτ - δείτε εικόνες από το εσωτερικό του.

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, που χθες 6/12 είχε την ονομαστική του εορτή, αφού θα τον βαφτίσουν Νικόλα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η Ανίτα Μπραντ με αφορμή την πρώτη του γιορτή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το αδημοσίευτο βίντεο της Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Συγκεκριμένα στο βίντεο, ήταν η ημέρα του Αγίου Νικολάου πέρσι, με τον Χάρη Χριστόπουλο να της κάνει μια πολύ γλυκιά έκπληξη.

«Ίδια μέρα πέρυσι στα γενέθλια μου, που ήμουν κοντά στους έξι μήνες έγκυος με το Νικόλα μας που γιορτάζει μαζί μου σήμερα, πλέον στην αγκαλιά μου. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις αμέτρητες ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.


Η εξομολόγηση για το γάμο τους

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή The Break «άνοιξαν τα χαρτιά τους»

«Οικογένεια δεν είναι οι δεσμοί αίματος, είναι οι δεσμοί αγάπης. Αυτόν που αγαπάς αληθινά είναι η οικογένειά σου, δεν είναι αυτός που έτυχα να γεννηθεί στο σπίτι», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την σχέση τους και για το ότι φαίνονται πολύ τρυφερός ο ένας με τον άλλον απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τρυφερότητα; Μας έχεις ακούσει να τσακωνόμαστε; 47 φορές τη μέρα! Σκοτωνόμαστε. Μαξιλάρια, αυτό, “φύγε από δω”, “γιατί μου μιλάς έτσι;”… Και προσπαθώ να την πείσω τώρα εδώ και 4 χρόνια ότι η διαφωνία δεν είναι τσακωμός. Ανεβαίνουν οι τόνοι, η φωνή της κυρίας», με την Ανίτα να αντιδρά λέγοντας «Εσένα από μόνη σου είναι έντονη η φωνή σου, δεν χρειάζεται να σηκώνεις την φωνή σου».

«Ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου, ένα που λένε σημείο, που γύρισε μέσα μου κάτι και λέω έχω κάνει τα πάντα, έχω ζήσει 5 ζωές. Ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου και ό,τι αποκόμισα, θέλω να το δώσω. Στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις τα ίδια πράγματα να πηγαίνεις σε σπίτια φίλων σου, να τρως σε εστιατόρια, να πηγαίνεις διακοπές και ταξίδια και να έχεις δύο κοσμήματα δίπλα σου; Είναι σαν να φοράς δύο διαμάντια και θες να τα δείξεις».

«Τέλεια οικογένεια προφανώς και δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι φαντάζομαι. Τα αρνητικά δεν θέλει κανείς τα προωθεί προς τα έξω, αλλά εγώ θέλω να κοιτάω τις φωτογραφίες και να σκέφτομαι τα ωραία. Σαν μπαμπάς είναι όλο το fun, οι βόλτες, η χαρά του παιδιού. Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς θα το κάνει με τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο πολύ το να κρατάω το πρόγραμμα και την τάξη στο σπίτι. Πόσες φορές έχουν γυρίσει και ο Χρήστος είναι με γλειφιτζούρι στο χέρι ενώ είμαστε έτοιμοι για ύπνο», είπε από την πλευρά της η Ανίτα Μπραντ.