«Δεν νομίζω ότι υπάρχει αγία μαμά...» - Η εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη για τον σύντροφο, την οικογένεια και την εξωτερική της εμφάνιση

«Τη λέω την ηλικία μου,ντρέπομαι να μην την πω μου φαίνεται σαχλό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει αγία μαμά...» -  Η εξομολόγηση της Σμαράγδας Καρύδη για τον σύντροφο, την οικογένεια και την εξωτερική της εμφάνιση

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 6/12, η Σμαράγδα Καρύδη, στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα και στην Νίκη Λυμπεράκη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την εικόνα και την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την σπάνια κοινή τους έξοδο).

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη

«Τη λέω την ηλικία μου,ντρέπομαι να μην την πω μου φαίνεται σαχλό. Δεν το κάνουν μόνο οι γυναίκες πάντως. Το "χουμε γενικά στο μυαλό μας ότι είναι γυναικεία υπόθεση να κουτσομπολεύουμε, να κρύβουμε την ηλικία μας ή να ασχολούμαστε με την ομορφιά. Πάρα πολλοί άντρες ασχολούνται συνέχεια με τις κοιλιές τους, με τα προγούλια τους και με τα μαλλιά που τους πέφτουν. Αυτά είναι στερεότυπα» είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Κι εγώ φτιάχνομαι, κάνω μικροπράγματα. Δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αν και θα θελα πάρα πολύ να κάνω κάποια στιγμή, αν χρειαστεί. Δεν θα βγω να το ανακοινώσω, ούτε θεωρώ ότι κάποιος που το κάνει πρέπει να βγει και να το πει δημοσίως.»

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε αγία μαμά, ούτε αγία οικογένεια. Γιατί τι είναι η μαμά, δεν είναι άνθρωπος; Τα στερεότυπα μας βοηθάνε να βάζουμε τα πράγματα σε κουτιά για να είμαστε ήσυχοι, γιατί όλα είναι χάος» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Σμαράγδα Καρύδη.

Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της

«Ο Θοδωρής φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που επί της ουσίας δεν φοβάται τίποτα. Δεν φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός και εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό γιατί είμαι ακριβώς αντίθετο», ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη για τον σύντροφό της.

«Έχω γίνει και εγώ πιο ανοιχτή με τον Θοδωρή, δεν μπορώ όμως να τον φτάσω. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές, λέει τα πάντα, ακόμη και ένα έργο που σκέφτεται να γράψει και να του κλέψει κάποιος την ιδέα» ανέφερε για τον σύντροφό της.