Έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και αποκάλυψε το χωρισμό της - «Είναι καλύτερα μόνη μου»

Έδωσε τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν έκρυβε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και αποκάλυψε το χωρισμό της - «Είναι καλύτερα μόνη μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε γνωστή παρουσιάστρια της ενημέρωσης που μέχρι την περσινή τηλεοπτική χρονιά συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΙ και την βλέπαμε στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη κατ'επιλογή.

«Περνάω πολύ καλά αυτό το διάσημα, πέτυχα το στόχο μου να είμαι σε εκπομπή 10-1. Δεν είχα συνεργαστεί με τον Νίκο Υποφάντη, είχαμε συνεργαστεί στο δρόμο σε ρεπορτάζ. Στην εκπομπή μου αρέσει περισσότερο το πολιτικό ρεπορτάζ», ανέφερε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη.

Οι αποκαλύψεις της Ντόρας Κουτροκόη

«Είχα πολλά προβλήματα με τις φωνητικές μου χορδές. Είχα πολύποδες και έκανα χειρουργείο. Η επέμβαση απέτυχε. Έχασα τη φωνή μου για 40 ημέρες. Δεν μπορούσε να βγει ούτε για τα απλά. Αφαίρεσαν περισσότερο βλεννογόνο από ότι θα έπρεπε από τις φωνητικές μου χορδές, για αυτό έχασα τη φωνή μου. Υπήρχε και κίνδυνος τότε να χάσω τη σεζόν στο Action 24. Η διεύθυνση κατάλαβε ότι είμαι καλύτερα στο πρωινό», ανέφερε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της, με παρουσιαστές να έχουν αποκαλύψει τις άσχημες στιγμές που περνούσε.

Όσον αφορά την ξαφνική αποχώρησης της από τον ΣΚΑΙ που είχε προκαλέσει σούσουρο (δείτε εδώ), είπε: «Ήμουν στον ΣΚΑΙ; Δεν το θυμάμαι. Οι συμπαρουσιαστές μου δεν με πήραν τηλέφωνο. Δεν θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου αυτή. Δεν έμαθα ποτέ γιατί έφυγα. Δεν είχα απάντηση ούτε από την διεύθυνση του καναλιού. Μετά την απόλυση μου είχα αγωνία αν θα έχω δουλειά και φωνή».

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι μόνη το τελευταίο διάστημα κατ'επιλογή. Είναι καλύτερα μόνη μου στα προσωπικά. Δεν έφτασα κοντά στο να παντρευτώ ξανά. Έχω παιδί 10 ετών και δεν νομίζω ότι θα το έκαναν. Με φλερτάρουν και δεν το καταλαβαίνουν. Ο μπαμπάς του παιδιού βλέπει το παιδί μας αλλά ζει στην Κρήτη», αποκάλυψε σε άλλο σημείο, κάνοντας γνωστό πως χώρισε από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, όπως σχολίασαν και στο πάνελ του Happy Day.

Ενώ σε ερώτηση για τον Γιώργο Παπαδάκη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, απάντησε: «Μιλάω με τον Γιώργο. Είναι ένα από τα πρόσωπα που αγαπώ πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης και σου δίνει χώρο αν δει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει να πάει πίσω και θεωρώ ότι δεν πρέπει να το κάνει»