Απέτυχε το χειρουργείο της Ντόρας Κουτροκόη: «Την άκουγα που μίλαγε και σπάραζε η καρδιά μου» - Η εξομολόγηση του Μικρούτσικου

«Η φωνή δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Απέτυχε το χειρουργείο της Ντόρας Κουτροκόη: «Την άκουγα που μίλαγε και σπάραζε η καρδιά μου» - Η εξομολόγηση του Μικρούτσικου

Η Ντόρα Κουτροκόη είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν αρκετά τα media τους προηγούμενους μήνες κι αυτό γιατί το κανάλι του ΣΚΑΙ την απομάκρυνε ξαφνικά από την εκπομπή στην οποία βρισκόταν και έληξε την συνεργασία τους. Από τότε η ίδια έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και έχει επιλέξει να μην αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της, ωστόσο επειδή την Τρίτη 2/5 ξεκινάει η νέα της εκπομπή στο Action 24 και πλέον τα πράγματα είναι επίσημα, η Super Κατερίνα την εντόπισε και θέλησε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, αναφέρθηκε και σε μία εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει πρόσφατα στις φωνητικές χορδές (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο), η οποία δεν πήγε πολύ καλά και μπορεί να το καταλάβει κανείς ακούγοντάς την, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να "λυγίσει".

Η συγκίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το δύσκολο χειρουργείο της Ντόρας Κουτροκόη

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Action 24, ξεκινάμε την Τρίτη 2/5 18:00 - 19:00 το απόγευμα καθημερινά, η εκπομπή θα λέγεται "Εξελίξεις". είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου, έκανα μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. Οπότε ήταν να ξεκινήσω πολύ νωρίτερα, το καθυστερήσαμε αλλά προλάβαμε. Να πείτε περαστικά, παιδιά, γιατί ακόμα η φωνή δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το πώς αισθάνεται για το νέο της ξεκίνημα: «Αισθάνομαι μια χαρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη». Όταν ρωτήθηκε για τους πρώην συνεργάτες της, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου, αναφώνησε: «Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, πρέπει να ανέβω» (δείτε εδώ πώς τους "άδειασε" δημόσια).

Και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Όποια εγχείρηση κάνεις στις φωνητικές χορδές, θέλει αφωνία. Την άκουγα που μίλαγε και σπάραζε η καρδιά μου. Γιατί ξέρω, μια ζωή ήμουν και παντρεμένος με τραγουδίστριες. Θέλει αφωνία, κοριτσάκι μου γλυκό. Αφωνία, δηλαδή έπρεπε να μιλάς όπως μιλάει ο Γιώργος Νταλάρας που φυλάει τα ρούχα του».